3M Oordoppen

25 Producten

$doc.localizations.viewProducts (25)

25 Producten

Industrieën

Merken

Inbrengwijze

Herbruikbaar

Koord

Met banden

Oordopvorm

Oordopmaat

Oordopmateriaal

Demping

3M™ E-A-R™ Ultrafit™ Oordoppen 3M™ E-A-R™ Express™ Oordoppen 3M™ E-A-R™ Classic™ Small Oordoppen, 28 dB, zonder koord, 250 paar/doos, AM-01-001 3M™ E-A-Rsoft™ FX Oordoppen 3M™ E-A-R™ Push-Ins™ Oordoppen 3M™ Tri-Flange™ Oordoppen 3M™ E-A-R™ Classic Oordoppen 3M™ E-A-Rsoft™ Yellow Neons™ Oordoppen 3M™ E-A-R™ Ultrafit™ X Oordoppen, 35 dB, met koord, 220 paar/doos, UF-01-014 3M™ One Touch Pro Dispenser Navulflessen 3M™ Oordoppen 1100-serie 3M™ Oordoppen met beugel 1310, 1 set met 2 paar vervangende dopjes (87-98 dB) 3M™ E-A-R™ Classic™ II Oordoppen 3M™ Combat Arms enkelzijdige oordoppen met koord 3M™ oordoppen met snoer UF-01-000, 1PR/pak 3M™ E-A-Rsoft™ 21 Oordoppen 3M™ Oordoppen 1200-serie 3M™ oordoppen 1100, aannemerspakket, 50 PR/pak (94-105 dB) 3M™ Oordoppen met snoer en opbergdoos 1271, 1 set (87-98 dB) 3M™ E-A-R™ Switch Protection Oordoppen, 28 dB, 1 paar/doos, met koord, 370-1047 3M™ No-Touch™ Oordoppen, met koord, 35 dB, 100/verpakking, PN-01-004 3M™ Oordoppen 1100 met opbergdoos, 1 set met 4 paar (94-105 dB) 3M™ Oordoppen 1100, 30 pr/pak (94-105 dB) 3M™ E-A-R™ Flexible Fit Oordoppen
Next

Vind de oordoppen die u nodig heeft

Oordoppen bieden een geweldige combinatie van comfort en gehoorbescherming voor gebruikers. 3M biedt een grote verscheidenheid aan soorten en stijlen van oordoppen met geluidsreductie.

 • 3M™ E-A-R™ Classic Oordop
  Wegwerpoordoppen

  3M™ wegwerpoordoppen, van uitzetbaar, langzaam herstellend schuim, bieden gebruikers een geweldige combinatie van comfort en gehoorbescherming. Eenmaal in het oor zetten de oordoppen van schuim uit en passen ze zich aan de unieke vorm van elk oor aan, voor een comfortabele, persoonlijke pasvorm. 3M heeft een breed assortiment samenrolbare wegwerpoordoppen, zodat u de beste oplossing voor uw individuele behoeften kunt kiezen.

  Aanbevolen producten:

  3M™ E-A-R™ Classic oordoppen

  3M™ 1100 Oordoppen

 • 3M™ E-A-R™ Flexible Fit HA oordoppen
  Push-to-fit oordoppen

  De 3M™ Push-to-Fit oordoppen kunnen bij de steel worden vastgepakt en dan in het oor worden geduwd voor een schone en comfortabele plaatsing – ze hoeven niet eerst samengerold te worden. De zachte schuimtip past zich snel aan de vorm van het oor aan voor een geluiddempende afdichting. Omdat u de schuimtip niet aanraakt, zijn ze gemakkelijk te plaatsen en blijven ze schoon, zelfs als uw handen vuil zijn of als u handschoenen draagt.

  Aanbevolen producten:

  3M™ E-A-R™ Flexible Fit HA oordoppen

  3M™ E-A-R™ Express Oordoppen

 • 3M™ E-A-R™ UltraFit Oordop
  Herbruikbare oordoppen

  3M™ herbruikbare oordoppen zijn sterk, gaan lang mee en zijn gemaakt van zachte, flexibele materialen die wasbaar en herbruikbaar zijn. De taps toelopende doppen zijn voorgevormd en passen comfortabel in oren van veel verschillende groottes. Verkrijgbaar in verschillende stijlen en beschermingsniveaus.

  Aanbevolen producten:

  3M™ E-A-R™ Ultrafit Oordoppen

 • 3M™ E-A-Rcaps™ Gehoorbeschermer
  Oordoppen met beugel

  3M™ Oordoppen met beugel zijn een gebruiksvriendelijk en handig alternatief voor oordoppen en gehoorkappen. Ze zijn snel op en af te zetten en kunnen tussendoor om de nek worden gehangen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik met tussenpozen. De eenvoud van gehoorbescherming met beugel draagt ertoe bij dat uw werknemers het juiste beschermingsniveau krijgen. De meeste modellen zijn verkrijgbaar met vervangende doppen, waardoor ze een voordelige optie zijn.

  Aanbevolen producten:

  3M™ E-A-Rcaps™ Oordoppen met beugel

Kneden is niet nodig.

De eerste oordop met een dempingswaarde voor een nieuwe inbrengmethode met één hand.

Ontdek alle kenmerken van 3M™ E-A-R™ HA Flexible Fit oordoppen.

Kopregel banner oordoppen

Product selectietool oordoppen

De eenvoudige manier om de juiste oordop voor geluidsreductie te vinden

Aan de slag

Meer informatie