3M™ 1310 Oordoppen met beugel

  • 3M ID 7100089592
  • UPC 04054596139558,04054596139541,04054596139572,04054596139565

Tot 26 dB geluidsreductie

Flexibele beugel om de druk constant en comfortabel te houden, ongeacht de hoofdmaat

Innovatieve flexibele beugel voor optimale pasvorm en superieur comfort

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 78KB)

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Tot 26 dB geluidsreductie
  • Flexibele beugel om de druk constant en comfortabel te houden, ongeacht de hoofdmaat
  • Innovatieve flexibele beugel voor optimale pasvorm en superieur comfort
  • Kan onder de kin of achter het hoofd worden gedragen
  • Vervangende oordoppen verkrijgbaar - 3M™ 1311 Vervangingsoordoppen

3M™ E-A-R™ 1310 Oordoppen met beugel zijn ontworpen met een gepatenteerde hoofdbeugel die kan buigen en zich aanpast aan de bewegingen van uw kaak en hoofd, voor een comfortabele en veilige pasvorm met constante lage druk in het oor. Onze blauwe, robuuste beugel van acetaal kunststof is gemaakt om achter het hoofd of onder de kin te passen, waardoor deze ideaal is voor dragers die worden blootgesteld aan incidenteel lawaai.

Zorg voor comfortabele en veilige gehoorbescherming met 3M™ E-A-R™ 1310 Oordoppen met beugel. Ze bieden tot 26 dB geluidsreductie bij blootstelling aan gematigd luidruchtige omgevingen. 3M™ E-A-R™ 1310 Oordoppen met beugel zijn ontworpen met een gepatenteerde hoofdbeugel die kan buigen en zich aanpast aan de bewegingen van uw kaak en hoofd, voor een comfortabele en veilige pasvorm met constante lage druk in het oor en een goede afdichting. Het geoptimaliseerde ontwerp van de beugel zorgt voor minimaal contact met de kleding om geluidsoverdracht te verminderen. Onze oordoppen met beugel passen achter het hoofd of onder de kin en zorgen voor een constante, comfortabele druk in het oor, ongeacht de grootte van het hoofd. Het ontwerp met beugel maakt het gemakkelijk om de oordoppen altijd bij de hand te hebben, handig als u vaak luidruchtige omgevingen binnengaat en weer verlaat. De beugel is herbruikbaar, de doppen zijn wegwerpbaar en vervangbaar, gemaakt van zacht PU traagschuim dat een comfortabele afdichting biedt met verminderde druk van de lichtgewicht hoofdbeugel van 13 g. De doppen kunnen worden vervangen door de 3M™ Vervangingsoordoppen 1311. Voor een betere hygiëne hoeven de doppen niet te worden samengerold en ze sluiten de ingang van de gehoorgang af voor optimaal comfort en een hogere acceptatie door de drager.

Hulpmiddelen

Gerelateerde producten

Aanbevolen sector Voedselveiligheid
Dempingswaarde (SNR) 26 dB
Herbruikbaar Ja
Hoeveelheid per doos 50
Koord Nee
Merken E-A-R™
Met banden Ja
Productkleur Blauw
Productserie Voedingsmiddelenindustrie
Voldoet aan de specificaties CE Goedgekeurd

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M