3M™ Scotchlok™ IDC Connector 316R

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Aanbevolen toepassingen van minder dan 32 V

Snel en eenvoudig in gebruik – eenvoudig dichtklikken zonder de draad te strippen of te draaien

Beschikt over een uniek U-contact dat zorgt voor een snelle, betrouwbare elektrische verbinding

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Aanbevolen toepassingen van minder dan 32 V
  • Snel en eenvoudig in gebruik – eenvoudig dichtklikken zonder de draad te strippen of te draaien
  • Beschikt over een uniek U-contact dat zorgt voor een snelle, betrouwbare elektrische verbinding
  • Ondersteunt draaddiktes van 0,5 mm² tot 1,5 mm² in schroefconnectorformatie

3M™ Scotchlok™ IDC Connector 316IR voor irrigatietoepassingen heeft een uniek U-contact voor een snelle, betrouwbare, vochtbestendige elektrische verbinding. Deze connector ondersteunt draaddiktes van 0,5 mm² tot 1,5 mm² en een maximale spanning van 32 V.

Verbind twee of drie draaduiteinden in pigtail-formatie, isoleer de verbinding en zorg voor een vochtbestendige afdichting met de 3M™ Scotchlok™ IDC Connector 316IR voor irrigatietoepassingen. Deze connector wordt aanbevolen voor gebruik met laagenergetische vochtbestendige draden voor toepassingen van minder dan 32 V. Ondersteunt draaddiktes van 0,5 mm² tot 1,5 mm² en heeft een uniek U-contact dat zorgt voor een snelle en betrouwbare elektrische verbinding die eenvoudig dichtklikt zonder de draad te strippen of te draaien. De veerverbinding wordt gecreëerd door het U-contact naar beneden in de connector te duwen. Als het U-contact in de connector wordt gedrukt, grijpt het de geleiders vast terwijl het de isolatie verdringt.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M