1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Elektrische tapes
 5. Vinyl elektrische tapes
 6. Scotch® Vinyl isolatietape met kleurcodering 35

Scotch® Vinyl isolatietape met kleurcodering 35

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te brengen

Bescherming van elektrische geleiders, motorkabels en leidingen tegen slijtage, zuren, logen, corrosie, vocht en weersinvloeden.

Verkrijgbaar in negen niet-verblekende kleuren

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 48KB)

Details

Hoogtepunten
 • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te brengen
 • Bescherming van elektrische geleiders, motorkabels en leidingen tegen slijtage, zuren, logen, corrosie, vocht en weersinvloeden
 • Verkrijgbaar in negen niet-verblekende kleuren
 • UL-, VDE- en CSA-gecertificeerd en voldoet aan RoHS 2015/863/EU

Scotch® Vinyl isolatietape met kleurcodering 35 is een hoogwaardige, kleurgecodeerde pvc-isolatietape. Deze vlamvertragende tape is geschikt voor gebruik bij fase-identificatie, kleurcodering van leidingen en leidingsystemen en voor het markeren van veiligheidsgebieden. Deze tape is geclassificeerd tot 600 V en is bestand tegen een temperatuurbereik van -10 tot 90 °C.

Scotch® Vinyl isolatietape met kleurcodering 35 biedt elektrische en mechanische bescherming met de combinatie van een agressieve, drukgevoelige rubberharslijm en een elastische pvc-rug. Deze tape is vlamvertragend en zeer goed bestand tegen UV-straling, slijtage, vocht, logen, zuren, oplosmiddelen en wisselende weersomstandigheden. Rekt gemakkelijk uit en hecht in vrijwel elke vorm. Ideaal voor het isoleren van elektrische draden en is compatibel met synthetische kabelisolaties, mantels en lasverbindingen.

Typische eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M