1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurborstels
 5. Borstels en borstelschijven
 6. Scotch-Brite™ Radial Bristle Brush Replacement Schijf BB-ZB

Scotch-Brite™ Radial Bristle Brush Replacement Schijf BB-ZB

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Metaalbewerking, AAD, AOEM, houtbewerking

Alle metalen, hout, composieten

Reinigen, finishen van contouren, afbramen, ontkalken, walshuid verwijderen, lasnaden reinigen

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 358KB)

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Metaalbewerking, AAD, AOEM, houtbewerking
 • Alle metalen, hout, composieten
 • Reinigen, finishen van contouren, afbramen, ontkalken, walshuid verwijderen, lasnaden reinigen
 • Tafelmotor
 • Borstelontwerp voor betere vervormbaarheid
 • Zonder draadvezels voor extra veiligheid

De Scotch-Brite™ Radial Bristle Borstel Type C heeft gebogen, dunnere borstelharen die beter vervormbaar zijn dan Type A en Type S. Deze zijn met name geschikt voor onregelmatige oppervlakken of oppervlakken met details. Veiliger dan werken met draadborstels.

Gebruik de Scotch-Brite™ Radial Bristle Borstel vervangende schijf om de Scotch Brite™ Radial Bristle Borstel te vervangen of breder te maken. Zorg voor een hoogwaardige finish op alle oppervlakken, zelfs rond uitstulpingen, groeven, patronen en andere moeilijk te bereiken plekken, zonder draadborstels en met minder druk. Scotch Brite Radial Bristle Borstel vervangende schijven zijn een goed alternatief voor draadborstels. De stevige maar flexibele borstels bestrijken een groter oppervlak dan normale draadborstels. De schuureigenschappen blijven behouden tijdens de hele levensduur van de borstels. Ze zijn veiliger dan draadborstels omdat er geen draden uit de borstel kunnen wegschieten. Onze schijven bevatten 3M™ Keramische slijpkorrels, een keramisch mineraal dat volgens een bedrijfseigen proces wordt gemaakt om de hardheid en slijtvastheid van de korrel te vergroten. Voor extra prestaties bevatten de schijven aluminiumoxide gemengd met keramische slijpkorrels. Deze combinatie resulteert in een van de hardste, duurzaamste mineralen die verkrijgbaar zijn. 3M Keramische slijpkorrels overtreffen schuurmaterialen op basis van aluminiumoxide wat snijwerking en duurzaamheid betreft. Dit is een uitstekende keuze voor industrieel slijpen en finishen. Deze schijven werken goed op aluminium, messing, brons, koolstofstaal, gietijzer, roestvast staal en andere metalen. Scotch Brite industriële schuurmiddelen zijn unieke oppervlaktebewerkingsproducten die tijdens de hele levensduur van het product hoogwaardige en consistente resultaten leveren. Met het ruime aanbod aan afmetingen en groftes is er altijd een product dat aan uw projectvereisten voldoet.

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M