1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurschijven
 5. Non-woven schuurschijven
 6. Scotch-Brite™ Deburr and Finish PRO Unitized Schijf DP-UD

Scotch-Brite™ Deburr and Finish PRO Unitized Schijf DP-UD

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Door de Unitized productie is het schuurmateriaal sterker en duurzamer, waardoor het langer meegaat

3M Precision Shaped Grain is ontwikkeld om snel en scherp te slijpen, zodat bramen sneller worden verwijderd

Door de open constructie kan stof en vuil ontsnappen, waardoor het vollopen tot een minimum wordt beperkt

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 411KB)

Details

Hoogtepunten
 • Door de Unitized productie is het schuurmateriaal sterker en duurzamer, waardoor het langer meegaat
 • 3M Precision Shaped Grain is ontwikkeld om snel en scherp te slijpen, zodat bramen sneller worden verwijderd
 • Door de open constructie kan stof en vuil ontsnappen, waardoor het vollopen tot een minimum wordt beperkt
 • Zeer geschikt voor matige tot zware materiaalafname
 • Een multifunctionele schijf is een voordelig alternatief voor cartridgerollen, lamellenschijven en gecoate schijven

Onze Scotch-Brite™ Deburr and Finish PRO Unitized schijf is een nieuwe schijf die is ontworpen om verschillende metaalbewerkingstoepassingen gemakkelijker en efficiënter te maken voor industriële toepassingen. Meestal blinken schuurmaterialen uit op één gebied: afbramen, finishing of blending. Deze multifunctionele schijf is uniek omdat hij ontwikkeld is om alle drie te doen.

In veel sectoren bruikbaar
Scotch Brite™ Deburr and Finish PRO Unitized schijven kunnen in veel sectoren worden gebruikt, zoals olie en gas, lucht- en ruimtevaart, automotive en metaalproductie. De schrijven zijn geschikt voor het afbramen, blenden en finishen van zeer uiteenlopende werkstukken:

 • Buizen met schroefdraad en boorpijpen
 • Rotoren, omhulsels, modules en leidingen voor turbines
 • Tandwielen, plaatmetaal en motorcomponenten
 • Machinaal bewerkte en geperste onderdelen

De voordelen van 3M Ceramic Precision Shaped Grain en Scotch-Brite™
Scotch Brite™ Deburr and Finish PRO Unitized schijven bieden alle voordelen die gebruikers verwachten van onze Scotch Brite™ schuurmaterialen, zoals bestendigheid tegen vollopen en een responsieve open webstructuur. Maar wat deze schijven speciaal maakt in vergelijking met andere Scotch Brite™ schuurmaterialen, is 3M Ceramic Precision Shaped Grain. Dit eigen mineraal van 3M is verweven met het schuurmateriaal en is speciaal ontworpen voor hardheid en kracht. Het slijpt zichzelf en levert daardoor consistentere resultaten. De scherpsnijdende werking van dit mineraal wordt gecombineerd met zachte, veerkrachtige nylon vezels die reageren op onregelmatigheden en contouren in het oppervlak. Door de ruimte tussen de vezels kunnen stof en slijpdeeltjes ontsnappen, waardoor de schijf minder snel volloopt. De webstructuur en het mineraal zorgen er samen voor dat de ondergrond intensief wordt bewerkt terwijl de resultaten voorspelbaar blijven.

Veelzijdige prestaties, van fabriek tot toepassingen in het veld
Door hun gelaagde constructie verschillen Unitized schijven van schijven met een gedraaid ontwerp: de open webstructuur is uitgehard en gecomprimeerd om de schijven extra sterk en duurzaam te maken. Door de unieke productiemethode zijn Unitized schijven uitermate geschikt voor randen en contouren. Bovendien kunnen de schijven linksom of rechtsom draaien. We raden aan deze schijf te gebruiken met een 3M™ Slijper T27 (afzonderlijk verkrijgbaar).

Scotch Brite™ Deburr and Finish PRO Unitized schijven zijn zeer geschikt voor onderhoudswerkzaamheden. Deze robuuste, hoogwaardige producten zijn bestand tegen vuil, roest en andere verontreiniging. Doordat ze niet vollopen en de geometrie van onderdelen niet veranderen, kunt u sneller werken.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.