1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Schuimtapes
 5. Acrylschuimtapes
 6. 3M™ High Grade Dubbelzijdige Schuimtape 4614F

3M™ High Grade Dubbelzijdige Schuimtape 4614F

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Snelle en gebruiksvriendelijke permanente hechtmethode is zeer krachtig en stabiel, ook op de lange termijn

Drukgevoelige lijm hecht bij contact voor een directe verwerkingssterkte

Onzichtbare verbinding onzichtbare hechting houd oppervlakten glad

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
 • Snelle en gebruiksvriendelijke permanente hechtmethode is zeer krachtig en stabiel, ook op de lange termijn
 • Drukgevoelige lijm hecht bij contact voor een directe verwerkingssterkte
 • Onzichtbare verbinding onzichtbare hechting houd oppervlakten glad
 • Heldere, universele tape met een kern van stevig acrylschuim van 0,8 mm dik voor goede prestaties bij allerlei toepassingen, met name op ondergronden met een hoge oppervlakte-energie
 • Alternatief voor mechanische bevestigingsmethoden (klinknagels, lassen, schroeven) of vloeibare lijmen; geen noodzaak voor boren, schuren, schroeven, lassen en reinigen
 • Hoge dynamische drukabsorptie vermindert de krachtwerking van vibraties en stoten
 • Vormt een permanente afsluiting tegen water, vocht en vergelijkbare inwerkingen
 • Maakt het gebruik van dunnere en lichtgewicht materialen mogelijk
 • Helder materiaal is ideaal voor het bevestigen van transparant materiaal

Bedenk, ontwerp en lever uw producten met 3M™ High Grade Verwijderbare Schuimtape 4614F. Onze heldere, universele tape heeft een dikte van 0,8 mm en een lijmlaag aan beide kanten van een stevige schuimbasis. Deze snelle en gebruiksvriendelijke permanente hechtmethode is zeer krachtig en stabiel, ook op de lange termijn. Kan worden gebruikt in plaats van klinknagels, schroeven en lasnaden. De tape biedt veelzijdige ontwerpmogelijkheden dankzij zijn visco-elasticiteit en krachtige hechting op verschillende ondergronden, inclusief de meeste verfsoorten met poedercoating. Deze tape hecht op verschillende ondergronden. De tape is kleurloos en daarom ideaal voor het hechten van transparant materiaal of voor toepassingen waarbij een gekleurde hechtingslijn niet acceptabel is.

Bedenk, ontwerp en maak uw producten met 3M™ High Grade Dubbelzijdige Schuimtape 4614F. Onze tape heeft een universele lijmlaag. De tape wordt vooral gebruikt in toepassingen voor het hechten van transparant materiaal of wanneer de voorkeur uitgaat naar kleurloze tape. De tape biedt hoge hechting bij metaal, glas, en kunststoffen zoals polycarbonaat en acryl. 4614F is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarbij een hogere hechting wordt vereist dan bij de standaard dubbelzijdige schuimtapes, en een lager hechtingsniveau dan bij de hoogwaardige 3M™ VHB™ tapes. Typische toepassing is onder meer het hechten van heldere materialen bij commerciële signing- en point-of-purchase-materialen.

Voorgestelde toepassingen
 • Te gebruiken voor het hechten van heldere materialen bij commerciële signing- en point-of-purchase-materialen

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen