3M™ Transfer Tape 9485PC

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Transfertape van 132 µm Liner van kraftpapier nr. 62 met polyestercoating voor stansen met bandstaalmessen. Voldoet aan UL-specificaties. Acrylaatlijm 350 met krachtige prestaties.

Hoge hechting en afschuifsterkte. Uitstekende hitte- en oplosmiddelbestendigheid. Uitstekende hechting op kunststoffen en schuimrubber. Deze tape is geschikt voor het hechten van materialen die relatief glad en dun zijn en weinig restspanning hebben.

Hij is voorzien van een kleeflaag met vezelversterking, wat belangrijk is voor een goede rolstabiliteit in smalle breedten. Ontworpen om bestand te zijn tegen kortstondige blootstelling aan temperaturen tot 232 °C. Hij is bij uitstek geschikt voor het hechten van zowel gelijkaardige als ongelijksoortige materialen.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
 • Transfertape van 132 µm Liner van kraftpapier nr. 62 met polyestercoating voor stansen met bandstaalmessen. Voldoet aan UL-specificaties. Acrylaatlijm 350 met krachtige prestaties
 • Hoge hechting en afschuifsterkte. Uitstekende hitte- en oplosmiddelbestendigheid. Uitstekende hechting op kunststoffen en schuimrubber. Deze tape is geschikt voor het hechten van materialen die relatief glad en dun zijn en weinig restspanning hebben
 • Hij is voorzien van een kleeflaag met vezelversterking, wat belangrijk is voor een goede rolstabiliteit in smalle breedten. Ontworpen om bestand te zijn tegen kortstondige blootstelling aan temperaturen tot 232 °C. Hij is bij uitstek geschikt voor het hechten van zowel gelijkaardige als ongelijksoortige materialen
 • Voor het verbinden van materialen die relatief glad en dun zijn en weinig restspanning hebben
 • Dikkere variant van 9482PC

3M™ Transfertape 9485PC bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm 350 op een liner van kraftpapier nr. 62 van 107 µm met polyestercoating.

3M™ Transfertape 9485PC bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm op een liner van kraftpapier met polyestercoating. Dit maakt deze tape bij uitstek geschikt voor het hechten van kunststoffen, schuimrubbers en materialen die relatief glad en dun zijn en weinig restspanning hebben. Onze transfertape is ideaal voor het stansen met bandstaalmessen. Hij voldoet aan UL-specificaties. Onze gebruiksvriendelijke transfertape biedt een hoog hechtvermogen en hoge afschuifsterkte, en heeft een uitstekende hitte- en oplosmiddelbestendigheid. De tape is voorzien van een kleeflaag met vezelversterking, wat belangrijk is voor een goede rolstabiliteit bij smalle breedten. Bovendien is deze tape ontworpen om bestand te zijn tegen kortstondige blootstelling aan temperaturen tot 232 °C. Hij is bij uitstek geschikt voor het hechten van zowel gelijkaardige als ongelijksoortige materialen.

Voorgestelde toepassingen
 • Verlijmen van materialen met hoge en lage oppervlakte-energie en poedercoatings
 • Verlijmen van schuim op materialen met lage oppervlakte-energie (LSE), goede prestaties op hoge temperaturen
 • Bevestigen van schuim en pakkingen
 • Vasthouden en bevestigen in de assemblage van producten
 • Verlijmen van dunne metalen panelen

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen