3M™ Slang voor multihole blok, 6 m, 05174

 • 3M ID 7000032192

Voert tijdens het schuren en vormen stof en vuil af

Slang van 6 meter leverbaar met een lage levensduur en vrijheid van werken

Aan te sluiten op de 3M™ Hookit™ Purple+ Multihole Handblock Multihole en andere systemen

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Voert tijdens het schuren en vormen stof en vuil af
 • Slang van 6 meter leverbaar met een lage levensduur en vrijheid van werken
 • Aan te sluiten op de 3M™ Hookit™ Purple+ Multihole Handblock Multihole en andere systemen
 • Verleng de levensduur van een 3M™ Hookit™-schuurstrook door stof te verwijderen

Zuig stof en vuil op met de 3M™ Slang voor multihole blok. Onze buigzame en duurzame blokslang voert tijdens het schuren en vormen stof en vuil af naar het stofafzuigsysteem.

Voer met de 3M™ Multihole Block Hose tijdens het schuren en vormen stof en vuil af naar het stofafzuigsysteem. Onze zware, buigzame en duurzame stofslang is leverbaar in een lengte van zes meter en is geschikt voor bevestiging aan de 3M™ Hookit™ Purple+ Multihole Handblock Multihole. Onze slang voor multihole blok is lang genoeg om overal in de werkplaats de machines te kunnen gebruiken en te kunnen werken. U kunt zo heel flexibel werken, zelfs als machines op een vaste plaats staan of niet ver genoeg kunnen reiken om bij het werk te komen. De slang kan op andere slangen en systemen worden aangesloten.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.

Vergelijkbare producten

Bevestigingswijze Klittenband
Merken 3M™
Producttype Slang
Schuurmethode Machine
Toepassing Schuren, Stofafzuiging
Totale diameter (metrisch) 150 mm
Totale lengte (metrisch) 6 m