1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Handschuurmaterialen
 5. handpads
 6. Scotch-Brite™ Light Cleansing handpad 7445, wit, 152 mm x 229 mm, S SFN

Scotch-Brite™ Light Cleansing handpad 7445, wit, 152 mm x 229 mm, S SFN

 • 3M ID 7000000727
 • UPC 00048011169767

Ideaal voor het zacht reinigen van vinyl, porselein en andere kwetsbare oppervlakken

De non-woven pad voor licht gebruik kan worden toegepast voor lichte reiniging van diverse metalen en voor het verwijderen van oneffenheden van wasmallen

Zeer mild schuurmateriaal zorgt voor een zachte maar grondige reiniging

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
 • Ideaal voor het zacht reinigen van vinyl, porselein en andere kwetsbare oppervlakken
 • De non-woven pad voor licht gebruik kan worden toegepast voor lichte reiniging van diverse metalen en voor het verwijderen van oneffenheden van wasmallen
 • Zeer mild schuurmateriaal zorgt voor een zachte maar grondige reiniging
 • Het vervormbare web en fijn slijpmiddel zijn bij uitstek geschikt voor een fijne finish
 • Prestaties vergelijkbaar met staalwol van 0000-kwaliteit, zonder roesten of versplinteren
 • Werkt goed met vloeibare reinigingsmiddelen
 • Kan gebruikt worden met de hand, met een handpadblok of op bepaalde type hand schuurmachines

De Scotch-Brite™ Handpad 7445 voor lichte reiniging is een mild schuurmateriaal, vervaardigd met een vervormbaar web en een fijn slijpmiddel dat perfect geschikt is voor situaties die een zachte aanpak vereisen voor lichte reiniging of een fijne finish. Onze handpads kunnen ook worden gebruikt voor het licht reinigen van roestvast staal, chroom of gelakte oppervlakken, het verwijderen van oneffenheden van wasmallen of het opwrijven van gelakt hout.

Gebruik de Scotch-Brite™ Handpad 7445 voor lichte reiniging voor het licht reinigen van roestvast staal, chroom of gelakte oppervlakken, het verwijderen van oneffenheden van wasmallen of het opwrijven van gelakt hout. Onze handpads zijn een mild schuurmateriaal, vervaardigd met een vervormbaar web en een fijn slijpmiddel dat perfect geschikt is voor situaties die een zachte aanpak vereisen voor lichte reiniging of een fijne finish. Gebruik de handpads met een vloeibaar reinigingsmiddel voor een zachte maar grondige reiniging van vuil of resten op kwetsbare oppervlakken zoals vinyl, porselein, glas en kunststof. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het licht reinigen van roestvast staal, chroom of gelakte oppervlakken, het verwijderen van oneffenheden van wasmallen of het opwrijven van gelakt hout. De pads zijn een handig alternatief voor staalwol en zijn ontworpen om schoner en langer te werken, met resultaten die vergelijkbaar zijn met staalwol graad 0000, minus de roest en kleine splinters. Scotch-Brite Handpads kunnen direct uit de doos met de hand worden gebruikt. Scotch-Brite is een uniek oppervlaktebewerkingsproduct met een schuurmateriaal in non-woven nylon vezels. Door de combinatie van schuurmateriaal en vezels ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de gehele levensduur van het product. Het open webmateriaal is volloopbestendig en zorgt ervoor dat de schuurmineralen hoog blijven presteren doordat de nylon vezels minder snel verstopt raken.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen