3M™ Scotch-Weld™ Acrylaatlijm DP8405NS

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Verwerkingstijd van 5 minuten en structurele sterkte in 20 minuten

Duurzame hechting met een uitstekende afschuif- en afpelsterkte en een hoge schokweerstand

Hecht op tal van verschillende ondergronden, waaronder de meeste metalen en kunststoffen

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
 • Verwerkingstijd van 5 minuten en structurele sterkte in 20 minuten
 • Duurzame hechting met een uitstekende afschuif- en afpelsterkte en een hoge schokweerstand
 • Hecht op tal van verschillende ondergronden, waaronder de meeste metalen en kunststoffen
 • Hoge sterkte met minimale oppervlaktevoorbereiding
 • Met afstandrillen om de dikte van de hechtlijn te regelen zodat er niet te veel lijm tegelijk wordt uitgeknepen

3M™ Scotch-Weld™ Acrylaatlijm DP8405NS is een niet-uitlopende, heavy-duty, tweecomponenten acrylaatlijm. Dit heavy-duty product biedt een sterkere hechting op een groot aantal kunststoffen en metalen, inclusief materialen met een licht vettige ondergrond. Het is een duurzaam product dat snel sterkte opbouwt en in enkele minuten structurele sterkte levert.

Wanneer u lijm in een Duo-Pak (DP) gebruikt, kunt u 3M doseerapparatuur overwegen als een handig hulpmiddel om nauwkeurig lijm af te meten, te mengen en te doseren. Loopt niet uit, heeft een uitstekende afschuif- en pelsterkte en een hoge schokweerstand 3M™ Scotch-Weld™ Acryllijm DP8405NS is een niet-uitlopende acryllijm met een mengverhouding van 10:1. Deze lijm heeft een verwerkingstijd van 10 minuten zodat u voldoende tijd hebt om de ondergrond goed te positioneren alvorens u de delen verlijmt. U kunt deze verwerkingstijd, opentijd en uithardingstijd verkorten met warmte. Na volledige uitharding bereikt deze lijm in ongeveer 20 minuten een afschuifsterkte bij overlap van 1000 psi (7 MPa). Daardoor nemen de doorvoercapaciteit en productiviteit toe. Bovendien biedt de lijm uitstekende pel- en schokprestaties. Aanbevolen toepassingen Metaalbewerking zoals HVAC, witgoed, sportmaterialen en speciale voertuigen Productie van bewegwijzering, zoals het bevestigen van panelen op een frame, bevestiging van sierelementen of letters en assemblage van frames Hechten van kunststoffen, composieten en poedercoating op metaal Wordt doorgaans gebruikt wanneer kleinere onderdelen snel moeten worden gemonteerd Heeft een verwerkingstijd van 5 minuten en bereikt zijn structurele sterkte in 20 minuten Doordat de lijm niet uitloopt, wordt deze exact op de gewenste plaats aangebracht en verschuift deze niet tijdens het aanbrengen of uitharden. 3M™ Scotch-Weld ™ Acryllijm DP8405NS hecht zich goed aan allerlei materialen, zoals de meeste kunststoffen, metalen en vettige oppervlakken. Met deze lijm wordt een duurzame hechting gecreëerd, met een uitstekende afschuifsterkte en schokweerstand. Bovendien maakt de houdbaarheid van het product van 18 maanden bij kamertemperatuur uw voorraadbeheer eenvoudiger. Makkelijk lijmen met acryl Acryllijmen zijn tweecomponenten methylmethacrylaatlijmen (MMA) met een uitstekende hechtsterkte en duurzaamheid. Acryllijmen, vaak aangeduid als epoxylijmen, behoren eigenlijk tot een aparte chemische familie met hun eigen unieke kenmerken. Acrylaatlijmen hebben verschillende eigenschappen waardoor ze makkelijker in gebruik zijn, bijvoorbeeld een veel kortere uithardingstijd, een hogere tolerantie voor vettige of niet-voorbereide hechtoppervlakken en de mogelijkheid om tal van verschillende materialen te verlijmen, waaronder vrijwel alle kunststoffen.

Voorgestelde toepassingen
 • Metaalbewerking voor onder meer HVAC, huishoudtoestellen en speciale voertuigen
 • Fabricage van borden met het lijmen van panelen op frames, bevestiging van afwerking, plakken van letters en montage van frames
 • Verlijmen van kunststoffen, composietmaterialen en poedercoatings op metaal
 • Meestal gebruikt wanneer een snelle assemblage van kleine onderdelen nodig is

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen