3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP105, Transparant, 48.5 ml

  • 3M ID 7100200485

Uiterst flexibele lijmformule die zelfs bij trillingen en schokken een sterke, permanente hechting biedt

Behoudt een hoge afschuif- en afpelsterkte

Flexibel na uitharden, waardoor het een goede keuze is voor het lijmen van meerdere materialen

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Uiterst flexibele lijmformule die zelfs bij trillingen en schokken een sterke, permanente hechting biedt
  • Behoudt een hoge afschuif- en afpelsterkte
  • Flexibel na uitharden, waardoor het een goede keuze is voor het lijmen van meerdere materialen
  • Verwerkingstijd van 5 minuten en op verwerkingssterkte binnen ongeveer 20 minuten bij kamertemperatuur
  • Veelzijdig hechtmiddel voor metalen, kunststoffen, glas, keramiek en composieten

3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP105 is een zeer flexibele, snel uithardende tweecomponenten-epoxylijm die transparant uithardt, zodat onzichtbare hechtlijnen ontstaan.

Wanneer u lijm in een Duo-Pak (DP) gebruikt, kunt u 3M doseerapparatuur overwegen als een handig hulpmiddel om nauwkeurig lijm af te meten, te mengen en te doseren. Uiterst flexibele lijm die een sterke, permanente hechting biedt Er is geen meer veelzijdige constructie-epoxy dan 3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP105. Deze epoxy werkt op een verscheidenheid aan ondergronden waaronder metalen, keramiek, glas, hout en vele kunststoffen. De lage viscositeit zorgt ervoor dat het product gemakkelijk kan worden aangebracht en zelfegaliserend werkt, en maakt het in hoge mate geschikt voor afronden en ingieten. De lijm combineert een hoge afschuifsterkte en goede pel- en schokprestaties met een goede flexibiliteit, waardoor de lijm ideaal is voor uiteenlopende toepassingen in de transportbranche, speciale voertuigen, algemene industriële toepassingen, de sportmaterialenbranche, de bouw en de consumentengoederenbranche. Aanbevolen toepassingen Verlijmen van glas op metaal waarbij rekening moet worden gehouden met aanzienlijke temperatuurschommelingen, zoals bij glazen ovendeuren Hechten van juwelen of andere artikelen waarbij het uiterlijk van cruciaal belang is Hecht vele kunststoffen Algemene bevestigingstoepassingen in verschillende branches Vervanging van 5-minutenepoxylijm voor betere prestaties Bereikt verwerkingssterkte binnen ongeveer 20 minuten De mengverhouding van 3M™ Scotch-Weld ™ Epoxylijm DP105 is 1:1, voor een snelle, nauwkeurige dosering, en met een verwerkingstijd van 5 minuten is een bepaalde mate van herpositionering mogelijk om te zorgen dat projecten op schema blijven. De lijm bereikt binnen ongeveer 20 minuten de verwerkingssterkte en is volledig uitgehard binnen 48 uur (bij 22 °C/72 °F). Inzicht in epoxylijmen Epoxylijmen, inclusief 5-minutenepoxylijm, maken deel uit van de lijmklasse die 'Structurele Lijmen' wordt genoemd en die daarnaast polyurethaan-, acrylaat-, cyanoacrylaat- en andere lijmen omvat. Epoxylijmen worden samengesteld als vloeibare reactieve polymeren die een chemische reactie aangaan wanneer ze worden gemengd. Vervolgens harden ze uit tot een vast kunststofmateriaal. Zodra de twee componenten zijn gemengd in de opgegeven verhouding, begint het uithardingsproces waarbij u een beperkte verwerkingstijd hebt waarin de lijm kan worden aangebracht en de twee oppervlakken in de gewenste positie moeten worden gebracht. Deze verwerkingstijd varieert van enkele minuten tot enkele uren.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Vergelijkbare producten

Formaat verpakking (metrisch) 48.5 ml
Merken Scotch-Weld™
Sectoren Bewegwijzering en reclameborden, Houtbewerking, Metaalbewerking, Speciale voertuigen
Type Oppervlak Gepoedercoat, Glad, Painted, Unpainted
Volledige uithardingstijd 48 Hours @ 72 F (22 C)