3M™ Hookit™ Schuurblok, Kit, 05684

 • 3M ID 7000045510

Schuurblokken bieden consistentere schuurresultaten

Maakt het schuren van moeilijke locaties gemakkelijker

Verhoogt de efficiëntie van het schuren met de hand

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Schuurblokken bieden consistentere schuurresultaten
 • Maakt het schuren van moeilijke locaties gemakkelijker
 • Verhoogt de efficiëntie van het schuren met de hand
 • De blokken zijn speciaal ontworpen om vermoeide handen tegen te gaan
 • Met het 3M™ Hookit™ bevestigingssysteem kunnen schuurmiddelen gemakkelijk worden verwisseld

Met het 3M™ Hookit™ Schuurblok krijgt u consistentere, uniforme schuurresultaten. Dit schuurblok, dat wordt gebruikt in combinatie met Hookit™ schuurmiddelen, is ideaal voor het schuren van opvulmiddel, primer en andere oppervlakken.

Voor betere resultaten bij met de hand schuren Het 3M™ Hookit™ Schuurblok is de perfecte aanvulling op 3M™ Hookit™ schuurmiddelen. Ons schuurblok past comfortabel in de hand om vermoeide handen tegen te gaan. Het blok maakt een nog gelijkmatigere en consistentere mate van druk mogelijk, voor meer uniforme resultaten. Daarnaast kunt u met een schuurblok meer druk uitoefenen dan enkel met de hand mogelijk zou zijn. Dit is een voordeel dat bepalend is voor de snelheid waarmee u uw project kunt voltooien. Ook wordt de voorkeur gegeven aan met de hand schuren in situaties waarin een nauwkeuriger controle vereist is - het is geschikt voor het fijnere werk. Deze schuurblokken maken gebruik van het 3M™ Hookit™ bevestigingssysteem voor het eenvoudig verwisselen van schuurpapiervellen. Druk op het schuurpapier om er goed grip op te krijgen en pel het papier er eenvoudig af.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.

Vergelijkbare producten

Bevestigingswijze Klittenband
Geschikt voor stofafzuiging Nee
Merken Hookit™
Schuurtype Droog
Toepassing Handmatig schuren, Schuren