1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Flexografische plaatmontagebanden
 5. 3M™ Cushion-Mount™ Plus Plaatmontagetape E1815

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plaatmontagetape E1815

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Blauw, flexografische drukplaat montagetape met lucht-ontsnap kenmerk

Deze 0.38 mm dikke blauwe, dubbelzijdige schuimtape heeft het lucht-ontsnap kenmerk met een-voudige plaatverwijdering.

Geeft een harde combinatie-afdruk van hoge kwaliteit. De lijm is schoonverwijderbaar van de drukplaat en de cylinder.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
 • Blauw, flexografische drukplaat montagetape met lucht-ontsnap kenmerk
 • Deze 0.38 mm dikke blauwe, dubbelzijdige schuimtape heeft het lucht-ontsnap kenmerk met een-voudige plaatverwijdering
 • Geeft een harde combinatie-afdruk van hoge kwaliteit. De lijm is schoonverwijderbaar van de drukplaat en de cylinder
 • Flexodruk
 • Easy Mount liner, heeft microkanalen in beide zelfklevende oppervlakken. Door het gearceerde patroon kan lucht ontsnappen tussen de tape en de cilinder/huls en tussen de tape en de plaat. De productiviteit wordt verhoogd, de totale verwerkingstijd wordt verminderd en printfouten worden geëlimineerd

Gebruik 3M™ Cushion-Mount™ Plus plaatmontagetape E1815 om uw fotopolymeerplaten op drukcilinders te monteren. Onze 0,38 mm dikke, blauwe clichétape met hoge kleefkracht op de clichézijde heeft microkanaaltjes die de vorming van luchtbellen voorkomen. Het wordt gebruikt voor clichés met hoofdzakelijk effen vlakken in een combinatie van effen en halftoonmotieven.

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate Mounting Tape E1815 voor het monteren van flexografische drukplaten op cilinders of moffen en biedt een hoge kwaliteit voor werk dat voornamelijk vaste stoffen bevat in een combinatie van massieve en halftoonafbeeldingen. Onze Easy Mount-voering creëert microkanalen in beide zelfklevende oppervlakken. Het gearceerde patroon creëert een continu en permanent netwerk van microkanalen in de kleefstof, waardoor lucht kan ontsnappen tussen de tape en de cilinder / mof en tussen de tape en de plaat. De kleefstof aan de zijde met de voering (plaatzijde) van de tape is ontworpen voor het monteren van fotopolymere platen, heeft een uitstekende houdkracht op de pers en verwijdert schone platen bij het demonteren. De kleefstof aan de niet-belaste zijde (cilinderzijde) van de tape is ontworpen voor montage op flexodrukcilinders of -hulzen, waardoor deze eenvoudig kan worden aangebracht en verwijderbaar is tijdens demontage.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Vergelijkbare producten

Totale breedte (metrisch) 457,2 mm, 1.371,6 mm
Rugdikte (metrisch) 0,432 mm
Productkleur Blauw
Materiaal schutlaag PE-schuim
Type lijm Verschillend gecoat acrylaat