1. Nederland
  2. Alle 3M Producten
  3. Tapes
  4. Flexografische plaatmontagebanden
  5. 3M™ Cushion-Mount™ Plus Plaatmontagetape L1020, Wit, 457 mm x 23 m, 0.5 mm

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plaatmontagetape L1020, Wit, 457 mm x 23 m, 0.5 mm

  • 3M ID 7100136273

Witte montagetape voor flexodrukplaten met luchtkanalen

Deze 0.51 mm dikke lichtbruine, dubbelzijdige schuimtape heeft het lucht-ontsnap kenmerk en eenvoudige plaatverwijdering.

Gemiddeld

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 203KB)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Witte montagetape voor flexodrukplaten met luchtkanalen
  • Deze 0.51 mm dikke lichtbruine, dubbelzijdige schuimtape heeft het lucht-ontsnap kenmerk en eenvoudige plaatverwijdering
  • Gemiddeld
  • Easy Mount liner, heeft microkanalen in beide zelfklevende oppervlakken. Door het gearceerde patroon kan lucht ontsnappen tussen de tape en de cilinder/huls en tussen de tape en de plaat. De productiviteit wordt verhoogd, de totale verwerkingstijd wordt verminderd en printfouten worden geëlimineerd
  • Consistente dikte voor gebruik van schuim van verschillende dichtheden bij afdruktaken, voor optimale afdrukkwaliteit

Met 3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate-montagetape L1020 monteert u fotopolymeerplaten op afdrukcilinders. Onze gele, dubbelzijdige schuimtape van 0,51 mm dik is voorzien van luchtkanalen, zodat de tape gemakkelijk verwijderd kan worden van de plaat. Deze tape is geschikt voor het op hoge snelheid afdrukken van stukken die meer halftoonkleuren dan effen kleuren bevatten.

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate Mounting Tape L1020 met eenvoudig te monteren lijm wordt gemaakt voor het monteren van flexografische drukplaten op cilinders of hulzen. De nieuwe plaatzijde tape technologie wordt gecreëerd om de platen met minder kracht te verwijderen in de aanwezigheid van inktverontreinigingen op flexografische drukplaten. De L1020-tape biedt hoogwaardige combinatiedruk van hoge kwaliteit en is geschikt voor een combinatie van vaste stoffen en toonreproductie, waarbij vaste stoffen en proces even belangrijk zijn. Onze Easy Mount-voering creëert microkanalen in beide zelfklevende oppervlakken. Het gearceerde patroon creëert een continu en permanent netwerk van microkanalen in de kleefstof, waardoor lucht kan ontsnappen tussen de tape en de cilinder / mof en tussen de tape en de plaat. De kleefstof aan de zijde met de voering (plaatzijde) van de tape is ontworpen voor het monteren van fotopolymere platen, heeft een uitstekende houdkracht op de pers en verwijdert schone platen bij het demonteren. De kleefstof aan de niet-belaste zijde (cilinderzijde) van de tape is ontworpen voor montage op flexodrukcilinders of -hulzen, waardoor deze eenvoudig kan worden aangebracht en verwijderbaar is tijdens demontage. "

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Vergelijkbare producten

Materiaal schutlaag Schuim
Merken Cushion-Mount™
Productkleur Wit
Rugdikte (metrisch) 0.559 mm
Toepassingsdikte (metrisch) 0.508 mm
Totale breedte (metrisch) 457 mm
Totale lengte (metrisch) 22.86 m
Type lijm Verschillend gecoat acrylaat