1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Afdichtingstape
 5. 3M™ Extreme Afdichtingstape 4411N

3M™ Extreme Afdichtingstape 4411N

Products
 • Zeer goed bestand tegen veelvoorkomende industriële oplosmiddelen en bestand tegen hoge temperaturen
 • Lijm hecht bij contact voor directe hechting zonder droogtijd, druppelvorming of noodzaak van reinigen
 • Neutrale, vervormbare tape met een dikte van 1 mm biedt een effectieve afdichting bij contouren, randen, klinknagels en schroefkoppen
 • Duurzame rug van ionomeer is bestand tegen UV-licht en chemicaliën
 Meer...
Alle details tonen
Totale breedte (metrisch)
Overall_Width_Metric
Totale lengte (metrisch)
Overall_Length_Metric
Dikte
Overall_Thickness_Metric
Productvorm
Product_Form
Zie alle producten 
 Totale breedte (metrisch), Totale lengte (metrisch), Dikte  Productvorm
Alle modellen
Sluiten

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details
 • Zeer goed bestand tegen veelvoorkomende industriële oplosmiddelen en bestand tegen hoge temperaturen
 • Lijm hecht bij contact voor directe hechting zonder droogtijd, druppelvorming of noodzaak van reinigen
 • Neutrale, vervormbare tape met een dikte van 1 mm biedt een effectieve afdichting bij contouren, randen, klinknagels en schroefkoppen
 • Duurzame rug van ionomeer is bestand tegen UV-licht en chemicaliën
 • De rug kan worden beschilderd en ziet er uit fris uit
 • Afdichting van voegen, naden en gaten
 • Professioneel resultaat, ook bij gebruik buiten

3M™ Extreme Sealing Tape 4411N is een neutrale, uiterst vervormbare enkelzijdige acryltape met een rug van hoogwaardig ionomeer en een dikte van 1 mm. Onze tape werd speciaal ontwikkeld om u professionele resultaten te bieden bij blootstelling buiten aan direct zonlicht, evenals aan extreme temperaturen en vochtigheid, terwijl hij een effectieve afdichting biedt van bestaande voegen, naden of gaten. Zij maakt deel uit van de industriële professionele reeks die wordt geleverd in een blisterverpakking met beschrijvingen in meerdere talen.

3M™ Extreme Sealing Tape 4411N is een ideale oplossing voor het afdichten van dakgoten en het mechanisch sluitwerk op het dak van bedrijfsvoertuigen, waardoor het gebruik van grote hoeveelheden vloeibaar afdichtmiddel niet meer nodig is. De tape biedt een sterke hechting en voldoet aan de eisen van allerlei moeilijke afdichtsituaties. Bij enkelzijdig gecoate tapes wordt de afdichting meestal bereikt door bestaande voegen of gaten te overdekken met tape, in tegenstelling tot 'afdichting tussen oppervlakken' zoals meestal gebeurt met dubbelzijdige tapes, pakkingmateriaal of vloeibare afdichtkitten/hechtmiddelen. De acrylaatlijm die in de 3M™ Extreme Sealing Tape wordt gebruikt, is geproduceerd met hetzelfde technologieplatform als dat van de 3M™ VHB™ Tapes. Deze drukgevoelige tape biedt uitzonderlijke prestaties bij lastige omstandigheden. De ionomeer rugfolie is heel robuust, maar ook flexibel en schuurvast. Hij is vervormbaar zodat hij een effectieve afdichting biedt bij contouren, randen, klinknagels en schroefkoppen. De dikke acrylaatlijm is erg zacht, dicht uitstekend af en is ook buiten erg duurzaam. De tape is speciaal ontwikkeld voor hoge hechting op de ionomeerfolie, zodat er een overlappend tapepatroon kan worden gemaakt voor een sterke en effectieve afdichting. Deze afdichttape creëert waterdichte afdichtingen en hecht na contact op een groot aantal ondergronden zonder droogtijd, druppels of de noodzaak van reinigen. De tape vormt zich naar bestaande contouren, randen, klinknagels en schroefkoppen. 3M Extreme Sealing Tape kan worden beschilderd zodat de kleur ervan overeenkomt met die van de omgeving, en hecht sterk onder extreme zon, regen, sneeuw en temperaturen. Wat zijn ionomeren? Ionomeren zijn samengesteld uit elke klasse van polymeermaterialen die bestaan uit thermoplastische harsen, gestabiliseerd met behulp van ionische kruisverbanden. Sommige commerciële toepassingen voor ionomeren zijn hoesjes voor golfballen, halfdoorlatende membranen, afdichtingstape en thermoplastische elastomeren. Zij maakt deel uit van de industriële professionele reeks die wordt geleverd in een blisterverpakking met beschrijvingen in meerdere talen.

Aanbevolen applicaties

 • Gebruikt in moeilijke afdichtingstoepassingen zoals voegen, naden of penetratie
 • Afdichten van het dak van vrachtwagens en opleggers
 • Afdichten van dakvensters
 • Afdichten van vensters en deuren
 • Afdichting tussen dak en bekleding