1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Hersluitbare systemen
 5. Klittenbandbevestigingen
 6. 3M™ Brandwerende Klittenbandsluiting - haak SJ3519FR, Zwart, 25 mm x 45.7 m, 3.6 mm

3M™ Brandwerende Klittenbandsluiting - haak SJ3519FR, Zwart, 25 mm x 45.7 m, 3.6 mm

 • 3M ID 7000052226
 • UPC 00021200231803

De achterzijde heeft een brandwerende, op rubber gebaseerde lijmlaag die hecht op de meest uiteenlopende materialen

Biedt duurzaamheid gedurende duizenden sluitingen

grondig getest om vlammen en extreme hitte te weren

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
 • De achterzijde heeft een brandwerende, op rubber gebaseerde lijmlaag die hecht op de meest uiteenlopende materialen
 • Biedt duurzaamheid gedurende duizenden sluitingen
 • grondig getest om vlammen en extreme hitte te weren
 • Enorm flexibel in design en snel toepasbaar
 • Meest geschikt voor toepassingen waar vuurbestendigheid vereist is

3M™ Brandwerende Klittenbandsluiting (haak) SJ3519FR is onderdeel van onze tweedelige verbindingsoplossing die is ontwikkeld om duurzaamheid te bieden voor duizenden sluitingen. Deze hersluitbare nylon klittenbandsluiting op basis van een geweven lus heeft een rubber lijmlaag, is brandwerend en voldoet aan FAR verticale verbrandingstest van 60 seconden conform FAR 25.853 alinea (a)1(i). Vormt een combinatie met SJ3518FR.

Een verzorgde en eenvoudige sluitoplossing 3M™ Brandwerende Klittenbandsluiting (haak) SJ3519FR biedt geavanceerde sluitingsalternatieven voor ritssluitingen, schroeven, karabijnhaken, haakjes, bouten en nog veel meer. De sluiting is gecoat met een unieke brandwerende, op synthetisch rubber gebaseerde lijmlaag. Onze sluitingen zijn geschikt voor diverse ondergronden en werken bij een groot temperatuurbereik en allerlei vochtigheidscondities. De sluiting is brandwerend en voldoet aan de norm FAR 25.853 en aan andere veel gebruikte brandbaarheidstesten. De sluiting is speciaal ontwikkeld voor gebruik met 3M™ Brandwerende Klittenbandsluiting (lus) SJ3518FR. Aanbevolen voor het vastzetten van de stof van kussenbekleding, vliegtuigstoelen, tapijtplaatverbindingen, bijzondere voertuig- en transportdoeleinden, uniformen, handschoenen en kleding, bewegwijzering, displays, diverse industriële toepassingen en brandwerende lijmlaagtoepassingen. De achterzijde van 3M™ Brandwerende Klittenbandsluiting (haak) SJ3519FR is gecoat met een stevige, drukgevoelige lijmlaag op basis van synthetisch rubber. De lijm hecht goed op onbewerkt en geverfd metaal, verf, glas, gelakt hout, papier, karton en diverse kunststoffen, waaronder ondergronden met een lage oppervlakte-energie zoals polyethyleen en polypropyleen. Deze unieke lijmlaag is brandwerend, waardoor deze klittenbandsluitingen (haak) voldoen aan de verticale verbrandingstest van 12 seconden conform FAR 25.853 alinea (a)(1)(ii)wanneer deze afzonderlijk worden getest. Het gebruik van drukgevoelige lijmen verwijdert of vermindert de noodzaak voor naaien, activering van oplosmiddelen, diëlektrisch of ultrasoon hechten of bulkverlijming. Het onnodig maken van deze extra applicatieprocedures zorgt voor eenvoud, verhoogde veiligheid en lagere installatiekosten. Drukgevoelige lijmproducten kunnen handmatig of automatisch worden aangebracht met een grote keuze aan apparatuur. 3M™ Hook and Loop-design 3M™ Hook and Loop Klittenbandsluitingen bieden een grote flexibiliteit in design, snelle productassemblage, gladde en schone oppervlakken en betere productprestaties bij allerlei toepassingen. De geweven haak is bedekt met ongeveer 47 kleine, stevige haakjes per cm². De geweven lussen zijn bedekt met duizenden zachte, plooibare lussen die duizenden openingen en sluitingen (cycli) mogelijk maken. De haken en lussen zijn voorgekrompen voor maximale vormstabiliteit en platheid. Om de haak en lus van elkaar los te maken, trekt u heel eenvoudig de twee strips met de hand uit elkaar.

Voorgestelde toepassingen
 • Geschikt om de stof van kussenbekleding, vliegtuigstoelen, tapijtplaatverbindingen en bijzondere voertuig- en transportdoeleinden vast te zetten en voor het monteren van naambordjes, labels, losse onderdelen en grafische bekleding

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen