3M™ Hookit™ Flexibel fairing board voor maritieme toepassingen

 • 3M ID 7000045685
 • UPC 00051144839780

Eenvoudige en veilige hantering dankzij het lichtgewicht ontwerp met de dubbele greep

Flexibele schuurzijde glijdt probleemloos over onregelmatige oppervlakken

Het formaat van 11,43 cm x 76,2 cm is ideaal voor stroomlijnen, schuren en afwerken

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Eenvoudige en veilige hantering dankzij het lichtgewicht ontwerp met de dubbele greep
 • Flexibele schuurzijde glijdt probleemloos over onregelmatige oppervlakken
 • Het formaat van 11,43 cm x 76,2 cm is ideaal voor stroomlijnen, schuren en afwerken
 • Geschikt voor 3M™ Hookit™ schuurpapiervellen voor kostenefficiënt schuren met een goede bevestiging
 • U kunt schuurvellen opnieuw gebruiken voor een maximale levensduur van het product

Kies voor het 3M™ Hookit™ Flexibele fairing board voor een lichtgewicht maar robuust gereedschap voor gebruik bij het stroomlijnen en schuren in maritieme toepassingen. Ons board voor maritiem gebruik beschikt over een flexibele schuurzijde die soepel werkt op holle en bolle vormen en welvingen.

Gebruik het 3M™ Hookit™ Flexibel fairing board voor soepel schuren op holle vormen, bolle vormen en welvingen. Ons fairing board is lichtgewicht en voorzien van een ontwerp met twee grepen voor een eenvoudige en toch veilige hantering, en glijdt probleemloos over onregelmatige oppervlakken. Dit longboard voor maritieme toepassingen beschikt over een flexibele schuurzijde voor gladheid en consistentie. Het is perfect voor gebruik bij het stroomlijnen van de romp, het schuren van welvingen en holtes, evenals het afwerken van verbindingen of vormen. De schuurzijde van het board is voorzien van 'brushed nylon' klittenbandlussen die direct ingrijpen op de 'J'‐vormige haakjes op de Hookit-schuurpapiervellen – u hoeft enkel de vellen te bevestigen en u kunt gaan schuren. De vellen zijn gemakkelijk te verwijderen en kunnen opnieuw worden gebruikt over de hele levensduur van het schuurmiddel.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.


Gerelateerde Producten

Bevestigingswijze Klittenband
Geschikt voor stofafzuiging Ja
Merken Hookit™
Producttype Bord
Schuurmateriaal bevestigingstype Klittenband
Schuurtype Droog
Toepassing Oppervlaktevoorbereiding
Voor velbreedte (metrisch) 11.43 cm
Voor vellengte (metrisch) 760 mm