3M™ Dubbelzijdige Tape 415

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Dubbelzijdige tape van 100 µm op een drager van PET-polyester met een liner van verdicht kraftpapier nr. 60 DK.

Uitstekend bestand tegen uv-straling. Goede hechting op allerlei materialen, zoals ondergronden met een hoge of lage oppervlakte-energie en metaal. Goede bestendigheid tegen hitte en luchtvochtigheid.

Goede hechting op allerlei materialen zoals ondergronden met een hoge of lage oppervlakte-energie en metaal.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Dubbelzijdige tape van 100 µm op een drager van PET-polyester met een liner van verdicht kraftpapier nr. 60 DK
  • Uitstekend bestand tegen uv-straling. Goede hechting op allerlei materialen, zoals ondergronden met een hoge of lage oppervlakte-energie en metaal. Goede bestendigheid tegen hitte en luchtvochtigheid
  • Goede hechting op allerlei materialen zoals ondergronden met een hoge of lage oppervlakte-energie en metaal
  • Veelzijdige tape met goede hechting op allerlei materialen
  • Goede hechting op verschillende ondergronden, inclusief ondergronden met lage en hoge oppervlakte-energie

3M™ Dubbelzijdige tape 415 bestaat uit een dubbelzijdige polyesterlaag van 100 µm met acrylaatlijm 400 op een liner van verdicht kraftpapier nr. 60 van 100 µm.

Met 3M™ Dubbelzijdige tape 415 hecht u allerlei materialen aan elkaar, zelfs bij hoge temperaturen en luchtvochtigheid. Onze tape met gemiddelde kleefkracht biedt een uitstekende balans tussen initiële hechting en hoog gripvermogen. Hij is ideaal voor allerlei materialen, waaronder ondergronden met een hoge of lage oppervlakte-energie en zelfs metaal. Hecht vergelijkbare en ongelijksoortige materialen, zoals metaal, glas, hout, papier, verf en kunststof. Deze dubbelzijdige tape is voorzien van een drager van PET-polyester en een liner van verdicht kraftpapier. De tape is gemaakt om uitstekend bestand te zijn tegen uv-straling, hoge temperaturen en luchtvochtigheid. Onze tape is uitstekend geschikt voor splicing in druk toepassingen en hecht goed op films en folies.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen