3M™ Dubbelzijdige Tape 93015LE

  • Artikelnummer 93015LE
  • 3M ID 7100089499

Dubbelzijdige tape van 158 µm met twee lagen 300LSE-lijm van 69 µm op een doorzichtige PET-drager van 12 µm. Uitstekende hechting op ondergronden met een lage oppervlakte-energie, waaronder poedercoatings en kunststoffen zoals polypropyleen (PP)

Deze tape is voorzien van een foliedrager voor extra dimensionale stabiliteit op schuimrubber en andere ondergronden. Dit maakt de tape ook handiger bij slit- en stansprocessen. De 3M™ Lijm 300LSE heeft een zeer hoge initiële hechting en de hechtsterkte neemt toe na verloop van tijd en bij een hogere temperatuur.

Uitstekende hechting op kunststoffen met een lage oppervlakte-energie, verf met poedercoating en vettige metalen.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Dubbelzijdige tape van 158 µm met twee lagen 300LSE-lijm van 69 µm op een doorzichtige PET-drager van 12 µm. Uitstekende hechting op ondergronden met een lage oppervlakte-energie, waaronder poedercoatings en kunststoffen zoals polypropyleen (PP)
  • Deze tape is voorzien van een foliedrager voor extra dimensionale stabiliteit op schuimrubber en andere ondergronden. Dit maakt de tape ook handiger bij slit- en stansprocessen. De 3M™ Lijm 300LSE heeft een zeer hoge initiële hechting en de hechtsterkte neemt toe na verloop van tijd en bij een hogere temperatuur
  • Uitstekende hechting op kunststoffen met een lage oppervlakte-energie, verf met poedercoating en vettige metalen
  • Voldoet aan de 3M prestatienorm, met vochtstabiliteit en kostenbesparende afbraameigenschappen bij het stansen
  • Dikkere variant van 3M 93020LE

3M™ Dubbelzijdige tape 93010LE bestaat uit een laag krachtige acrylaatlijm 300LSE van 158 µm op een liner van verdicht kraftpapier nr. 58 van 107 µm.

Deze tape is voorzien van een foliedrager voor extra dimensionale stabiliteit bij schuimrubber en andere ondergronden. Dit maakt de tape ook handiger bij slit- en stansprocessen. De 3M™ Lijm 300LSE heeft een zeer hoge initiële hechting en de hechtsterkte neemt toe na verloop van tijd en bij een hogere temperatuur.

Hulpmiddelen