3M™ Fingerlift Dubbelzijdige Tape 983

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Voor het gladmaken van bedrijfsformulieren, posters en winkeldisplays. De liner is aan beide zijden voorzien van een droge strip, zodat de tape gemakkelijk kan worden verwijderd.

Gemakkelijk te verwijderen dankzij de liner met aan beide zijden een overstekende liner(fingerlift)

Voor het bevestigen van posters of display-items.

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Voor het gladmaken van bedrijfsformulieren, posters en winkeldisplays. De liner is aan beide zijden voorzien van een droge strip, zodat de tape gemakkelijk kan worden verwijderd
  • Gemakkelijk te verwijderen dankzij de liner met aan beide zijden een overstekende liner(fingerlift)
  • Voor het bevestigen van posters of display-items
  • De ingrediënten van 983-lijm voldoen aan de samenstellingseisen in Artikel 21 CFR 175.105 van de FDA
  • Goede verwerkings- en stanseigenschappen

3M™ Dubbelzijdige fingerlifttape 983 Onze tape heeft een hoog hechtvermogen en goede houdkracht met een liner die aan beide zijden voorzien is van een droge strip, zodat de tape gemakkelijk kan worden verwijderd.

3M™ Dubbelzijdige fingerlifttape 983 kan gemakkelijk worden verwijderd dankzij de liner die aan beide zijden breder is dan de lijmstrook. Onze tape heeft een hoog hechtvermogen en goede houdkracht, voor het verbinden, vasthouden en bevestigen van posters of display-items. Het is een dubbelzijdige tape met een hoog hechtvermogen en goede houdkracht op veel verschillende ondergronden. De tape is geschikt voor het gladmaken van bedrijfsformulieren, posters en winkeldisplays. De ingrediënten van 983-lijm voldoen aan de samenstellingseisen in Artikel 21 CFR 175.105 van de FDA.

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M