Scotch-Brite™ Cut and Polish Rol

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Structuur met hoge dichtheid maakt agressief blenden, reinigen en polijsten van metalen oppervlakken mogelijk

Ontwerp dat bestand is tegen vollopen zorgt voor een consistente prestatie over het hele vel

Vervormbaar en zacht voor een gelijkmatige finish

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Structuur met hoge dichtheid maakt agressief blenden, reinigen en polijsten van metalen oppervlakken mogelijk
  • Ontwerp dat bestand is tegen vollopen zorgt voor een consistente prestatie over het hele vel
  • Vervormbaar en zacht voor een gelijkmatige finish
  • Flexibel om ook de moeilijk te bereiken plekken te behandelen
  • Uiterst duurzaam materiaal zorgt voor een lange levensduur
  • Zeer duurzaam

De Scotch-Brite™ Cut and Polish Rol beschikt over een robuust, strak en dicht web dat vervormbaar is. Daardoor kan deze zich aanpassen aan unieke contouren en moeilijk te bereiken plekken. Onze Cut and Polish Rollen kunnen handmatig worden gebruikt of op een vlakschuurmachine worden bevestigd voor metaalbewerking, lakvoorbereiding of verwijdering van coatings en roest.

Gebruik de Scotch-Brite™ Cut and Polish Rol voor agressieve blending en finishing. Onze Cut en Polish Rollen kunnen worden gebruikt om binnendiameters handmatig te reinigen en te polijsten of kunnen worden bevestigd op een vlakschuurmachine voor zwaardere taken – waaronder metaalbewerking, lakvoorbereiding en verwijderen van roest. Deze rollen maken gebruik van aluminiumoxidemineraal. Dit sterke, duurzame mineraal breekt zelf tijdens gebruik af zodat er steeds nieuwe snijrandjes verschijnen – terwijl traditionele natuurlijke schuurkorrels sneller bot worden. Vanwege de hoge snijsnelheid, de hardheid en de sterkte wordt het veel gebruikt in slijp-, schuur- en finishtoepassingen. Aluminiumoxide is geschikt voor tal van materialen bij zowel hout- als metaalbewerking, inclusief ferrolegeringen. Scotch-Brite schuurmateriaal bestaat uit unieke oppervlaktebewerkingsproducten met schuurmineralen in een non-woven vezellaag. Doordat schuurkorrels worden gecombineerd met non-woven materiaal ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de levensduur van het product. Het open webmateriaal blijft koel tijdens gebruik en is volloopbestendig. Daardoor raken de vezels minder snel verstopt en blijven de schuurmineralen hoog presteren.

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M