Scotch-Brite™ Roloc™ Unitized Wiel XL-DR

10  Products
 • Sterke geperste constructie voor effectief finishen en afbramen van randen
 • Hoge hardheden voor scherpe randen en een consistente vorm
 • Lage hardheden voor vervormbaarheid en flexibiliteit bij het finishen van vlakke, gebogen of onregelmatige oppervlakken zonder het onderdeel te beschadigen
 • Samengeperste, open webstructuur en uniforme korrelverdeling voor een consistente snijwerking
 Meer...
Alle details tonen
Grofte
Grade
Totale diameter (metrisch)
Overall_Diameter_Metric
10 Zie alle producten 
 Grofte  Totale diameter (metrisch)
Alle modellen
Sluiten
Specificaties
Afmetingen
50 mm, 76 mm
Bevestigingswijze
TR
Grofte
Grof, Fijn, Middelgroot
Kleinste verpakbare eenheid
Stuk
Maximumsnelheid
15100 rpm, 22100 rpm
Productsleutel
XL-UR
Productvorm
Wiel
Schuurmateriaal
Aluminiumoxide, siliciumcarbide
Sectoren
Vaartuigen, Metaalbewerking
Subsectoren
Bouwhardware, Medische instrumenten, Metaalproductie, Metalen implantaten, Loodgieterswerk, Turbinemotoren
Toepassing
Finishen
Totale diameter (metrisch)
50,8 mm, 76,2 mm
Verpakkingseenheid
40, 60
Vormtype
Unitized Roloc™
Details
 • Sterke geperste constructie voor effectief finishen en afbramen van randen
 • Hoge hardheden voor scherpe randen en een consistente vorm
 • Lage hardheden voor vervormbaarheid en flexibiliteit bij het finishen van vlakke, gebogen of onregelmatige oppervlakken zonder het onderdeel te beschadigen
 • Samengeperste, open webstructuur en uniforme korrelverdeling voor een consistente snijwerking
 • 3M™ Roloc™ bevestigingssysteem om snel en eenvoudig van schijf te wisselen in finishingprocessen met meerdere stappen

Scotch-Brite™ Roloc™ EXL unitized wielen leveren goede prestaties bij verschillende metaalbewerkingen en op gefreesde onderdelen met kleine toleranties. Gebruik onze wielen voor een professioneel resultaat bij het polijsten van lassen, het afbramen van vliegtuigonderdelen of het blenden en finishen van verschillende metalen, kunststoffen en composieten. De wielen zijn verkrijgbaar in verschillende groftes, van fijn tot medium en grof. Ze zijn gemaakt van EXL materiaal met een hoge dichtheid. Dit zorgt voor een harde structuur en agressieve snijkracht, waardoor ze zeer geschikt zijn voor het afbramen van randen en hoeken zonder het onderdeel te beschadigen. De versies met een lagere dichtheid zijn zacht en vervormbaar, en daardoor geschikt voor het finishen van gebogen oppervlakken. Schijven met het Roloc snelwisselsysteem kunnen snel en gemakkelijk op een Roloc schijfpad* worden bevestigd. Hierdoor kunt u eenvoudig wisselen tussen verschillende taken of stappen in een finishingproces. Het Roloc systeem voorziet in een stevige bevestiging, zelfs bij zware toepassingen, en met het brede aanbod 3M Roloc schijven kan de gebruiker in slechts enkele seconden van schijf – en van toepassing – wisselen. Met de schijven kunt u zowel de rand als het oppervlak van het wiel gebruiken zonder dat het bevestigingsmechanisme in de weg zit. De oppervlaktebewerkingsproducten van Scotch-Brite bestaan uit een schuurmateriaal in non-woven nylon of synthetische vezels. Door schuurmineralen te combineren met vezels ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de gehele levensduur van het product. De open webstructuur van het materiaal zorgt voor een lagere gebruikstemperatuur en minder risico op verkleuring en vervorming van onderdelen. De vezels lopen niet snel vol en waarborgen de krachtige prestaties van het minerale slijpmiddel door vollopen van de vezels te voorkomen. Dit verlengt bovendien de levensduur van de schijf.

Scotch-Brite™ Roloc™ EXL unitized wielen bestaan uit een samengeperste, non-woven vezelstructuur met een uniforme korrelverdeling. Onze krachtige geperste wielen zijn zeer doeltreffend voor verschillende metaalbewerkingen zoals finishen en het afbramen van randen.

Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.