3M Schuurwielen

35 Producten

$doc.localizations.viewProducts (35)

35 Producten

Doorslijp- en flexibele slijpschijven

Doorslijp- en flexibele slijpschijven

Lamellenwielen

Lamellenwielen

Wielen voor ontbramen en afwerken

Wielen voor ontbramen en afwerken

Productcategorieën

Industrieën

Merken

Scotch-Brite™ Cut and Polish Wiel Scotch-Brite™ Roloc™ Unitized Wiel XL-DR 3M™ Afbraamschijf, T27, inox, 180 mm x 6,8 mm x 22 mm 3M™ Doorslijpmachine Kit, PN51420 Scotch-Brite™ Wiel voor licht afbramen 3M™ Cubitron™ II Doorslijpschijf Scotch-Brite™ Roloc™ Rapid Cut Unitized Schijf RC-UR Scotch-Brite™ Ontbraamwiel EX3 Scotch-Brite™ EXL Unitized Wiel XL-UW Scotch-Brite™ Finishingwiel voor metaal Scotch-Brite™ Roloc™+ Cut & Polish Unitized Weil CP-UR 3M™ Cubitron™ II Doorslijpschijf 3M™ Silver afbraamschijf 3M™ Cubitron™ II Doorslijpschijf Scotch-Brite™ Ontbraamwiel DB-WL Scotch-Brite™ Clean & Strip Unitized wiel CS-UW, zwart, 76 mm x 12 mm x 6 mm, 7S XCRS 3M™ Scotch-Brite™ ontbraamwiel SST, 203 mm x 25 mm x 76 mm, 8S FIN, PN03967 3M™ Silver doorslijpschijf Scotch-Brite™ Clean & Strip Cup Wiel CS-UC, 150 mm x 22 mm, 7S XCRS Scotch-Brite™ Rapid Cut Unitized wiel RC-UW 3M™ High Performance Afbraamschijf 3M™ Green Corps™ Flexibele afbraamschijf Scotch-Brite™ Gegoten Unitized Wiel XR-WM Scotch-Brite™ Cut and Polish unitized wiel CP-UW
Next

3M Schuurschijven: Slijp-, afbraam-, snij- en polijstschijven

Van licht polijsten, afbramen en finishen tot zwaar snijden en slijpen, 3M biedt een complete selectie schuurschijven. Ons assortiment omvat doorslijpschijven, slijpschijven, afbraam- en lamellenschijven die zijn ontworpen om de zware omstandigheden en harde metalen van zware industriële toepassingen aan te kunnen.

 • 3M green corps doorslijpschijven
  Verhoogt de duurzaamheid en productiviteit

  3M schuurschijven zijn ontworpen voor maximale duurzaamheid. Veel zijn voorzien van onze revolutionaire nauwkeurig gevormde korrel, die werkt als een snijgereedschap en als een mes door oppervlakken snijdt. Slijpt sneller en met minder wrijving, minimaliseert de warmteontwikkeling in het werkstuk en gaat vele malen langer mee dan de conventionele korrel. Het duurzame ontwerp van onze schuurmiddelen helpt de werktijd te verminderen, waardoor de productiviteit verbetert en de veiligheid wordt verhoogd.

 • 3M cubitron gebonden schuurschijftoepassing met vonken
  Vermindert hand- armtrilling

  Het hand-armvibratiesyndroom (HAVS) is een industriële verwonding, veroorzaakt door voortdurende blootstelling aan trillingen van handgereedschappen of machines. Langdurige blootstelling kan de bloedvaten, zenuwen en pezen in de vingers, hand en pols beschadigen. Trillingsgerelateerde verwondingen kunnen leiden tot blijvend verminderde gevoeligheid, kracht en behendigheid.

  3M schuurschijven werken sneller dan conventionele alternatieven. De soepele snijbeweging vereist minder druk van de bediener en, omdat de klus sneller geklaard kan worden dankzij het snellere snijmiddel, hoeft de bediener minder lang aan het gereedschap vast te houden, waardoor hand-armtrilling wordt voorkomen.

 • cubitron afbraamschijftoepassing
  3M schuurmaterialen zijn oSa-gecertificeerd voor veiligheid en kwaliteit

  3M is een van de oprichters van de Organisation for Safety in Abrasives (oSa). Zij controleren de fabrikanten van schuurmaterialen volgens de EN-normen, die het hoogste niveau van geteste veiligheid voor snij- en slijpgereedschappen garanderen.

  Door 3M ontwikkelde schuurmaterialen zijn allemaal oSa-gecertificeerd, voldoen volledig aan de EN-veiligheidsnormen en ondergaan regelmatig audits met gecertificeerd kwaliteitsbeheer tijdens het productieproces. Daarom zullen de schijven minder snel breken tijdens het gebruik, waardoor het risico op ongevallen wordt geminimaliseerd.


Bent u op zoek naar een specifieke schuurmateriaal finish? Wij kunnen u helpen om de juiste oplossing te vinden

Onze experts bieden u alle ondersteuning die u nodig hebt om uw project zo soepel mogelijk te laten verlopen. We kunnen met u samenwerken om de juiste schuuroplossing voor uw vereisten te vinden door middel van professionele tests en analyses.


Veelgestelde vragen over 3M-schijven voor slijpen, schuren en snijden

 • Het kiezen van het juiste schuurmateriaal kan moeilijk zijn, omdat er rekening moet worden gehouden met een aantal factoren, waaronder het gebruikte materiaal en de gewenste finish. Zaken als vollopen, snijsnelheid en vermoeidheid van de operator kunnen allemaal van invloed zijn op het eindresultaat. De beste optie is om te overleggen met een 3M-expert die zijn ervaring kan gebruiken om het schuurmateriaal aan te raden dat het meest geschikt is voor uw toepassing.

 • 3M biedt een compleet assortiment schuurschijven met opties voor elke toepassing, waaronder polijstschijven, doorslijpschijven, afbraamschijven en finishschijven, lamellenschijven en stripe-off schijven.

 • Dit is afhankelijk van het soort materiaal waarmee u werkt. Als u door metaal snijdt, zijn doorslijpschijven de beste optie. U moet de juiste dikte voor uw schuurmateriaal kiezen, afhankelijk van de grootte en het type metaal. Lamellenschijven zijn de beste optie voor het snel verwijderen van materiaal en het afbramen van lasnaden, zodat u met een product kunt slijpen, blenden en finishen.

 • U kunt de beschikbaarheid van elke 3M-schuurschijf vinden door gebruik te maken van de 'waar te koop'-functie aan de rechterkant van de productpagina. Selecteer eenvoudig de specifieke opties die u nodig hebt voor uw schuurschijf met behulp van de vervolgkeuzemenu's en volg de link als u deze wilt kopen. Als u vragen heeft over welk schuurmateriaal u moet kopen, neem dan contact op met een 3M-expert.

 • De schuurmerken van 3M zijn gemaakt van verschillende materialen en ontworpen voor verschillende doeleinden. Cubitron- en Xtract-schijven zijn zeer schurend voor snij-, schuur- en slijptoepassingen, terwijl Scotch-Brite-schijven voor het reinigen en polijsten van oppervlakken zijn.