Scotch-Brite™ Cut and Polish Wiel

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Aluminiumoxidemineraal dat zorgt voor een agressieve snijwerking voor zware blending en finishing

De non-woven webconstructie helpt voortijdig vollopen te voorkomen, wat bijdraagt aan een langere levensduur

Goede vervanging voor rubbergebonden wielen

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 408KB)

Details

Hoogtepunten
  • Aluminiumoxidemineraal dat zorgt voor een agressieve snijwerking voor zware blending en finishing
  • De non-woven webconstructie helpt voortijdig vollopen te voorkomen, wat bijdraagt aan een langere levensduur
  • Goede vervanging voor rubbergebonden wielen
  • Ideaal voor agressieve blending en finishing
  • Verkrijgbaar in verschillende diameters en breedtes

Het Scotch-Brite™ Cut and Polish Wiel is gebouwd voor agressieve blending- en finishingtoepassingen. Onze wielen zijn harder dan andere finishingwielen, goed voor het verwijderen van defecten of het blenden van zware krassen en produceren een finish met een strak kraspatroon.

Het Scotch-Brite™ Cut and Polish Wiel helpt oppervlaktedefecten en grove slijplijnen te verwijderen en smeedsporen en machineafwijkingen te blenden, terwijl hij zorgt voor een gelijkmatige korrelfinish. Onze snij- en polijstwielen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en breedtes. Ze kunnen worden gebruikt met robotica, vlakschuurmachines, tafelslijpers, achterbruggen en centerloze slijpmachines. Deze wielen maken gebruik van aluminiumoxidemineraal. Dit sterke, duurzame mineraal breekt zelf tijdens gebruik af zodat er steeds nieuwe snijrandjes verschijnen – terwijl traditionele natuurlijke schuurkorrels sneller bot worden. Vanwege de hoge snijsnelheid, de hardheid en de sterkte wordt het veel gebruikt in slijp-, schuur- en finishtoepassingen. Aluminiumoxide is geschikt voor tal van materialen bij zowel hout- als metaalbewerking, inclusief ferrolegeringen. Scotch-Brite schuurmateriaal bestaat uit unieke oppervlaktebewerkingsproducten met schuurmineralen in een non-woven vezellaag. Doordat schuurkorrels worden gecombineerd met non-woven materiaal ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de levensduur van het product. Het open webmateriaal blijft koel tijdens gebruik en is volloopbestendig. Daardoor raken de vezels minder snel verstopt en blijven de schuurmineralen hoog presteren.

Typische eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M