1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurschijven
 5. Non-woven schuurschijven
 6. Scotch-Brite™ Surface Conditioning Schijf SC-DH

Scotch-Brite™ Surface Conditioning Schijf SC-DH

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Variatie van groftes en afmetingen biedt een uitstekend beginpunt voor reinigen, finishen, blenden en licht afbramen.

Het open webmateriaal blijft koel bij gebruik en is volloopbestendig voor een langdurig gebruik.

De goed vervormbare schijft conditioneert oppervlakken zonder groefjes te maken of het basismateriaal uit te hollen of te beschadigen.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Variatie van groftes en afmetingen biedt een uitstekend beginpunt voor reinigen, finishen, blenden en licht afbramen
 • Het open webmateriaal blijft koel bij gebruik en is volloopbestendig voor een langdurig gebruik
 • De goed vervormbare schijft conditioneert oppervlakken zonder groefjes te maken of het basismateriaal uit te hollen of te beschadigen
 • Geschikt voor metaal, composieten, kunststof en andere materialen
 • Klittenbandbevestigingssysteem om snel schijven te vervangen in finishingprocessen met meer stappen

De Scotch-Brite™ Surface Conditioning Schijf is een duurzame, non-woven schijf voor de eerste stap bij reinigen, blenden, afbramen en finishen. Onze schijven presteren goed op geprofileerde en oneffen oppervlakken, zonder het basismateriaal uit te hollen of te beschadigen.

Onze snel snijdende de Scotch-Brite™ SL Surface Conditioning Schijf is een ideale eerste stap bij reinigen, blenden, afbramen en finishen. Het open webmateriaal van onze schijven blijft koel bij gebruik en is volloopbestendig, voor een langdurig gebruik. De gelijkmatig gestrooide aluminiumoxide schuurkorrels bieden een hoge snelheid voor consistent finishen. Onze surface conditioning-schijven maken gebruik van aluminiumoxide schuurkorrels, de voorkeur van industriële professionals wegens zijn snelle snede en zijn lange levensduur. De schuurkorrel is sterk, duurzaam en breekt tijdens gebruik af zodat er steeds nieuwe snijrandjes ontstaan voor een efficiëntere snede, vergeleken met traditionele schuurkorrels, zoals granaat, die snel slijten tijdens gebruik. Aluminiumoxide mineraal is sterk, taai, heeft een hoge snijsnelheid en houdt weinig warmte vast. Het wordt veel gebruikt voor polijsten, schuren en finishen – op tal van ondergronden in zowel hout- als metaalbewerking, inclusief ferrolegeringen. Scotch-Brite Industriële schuurmaterialen zijn unieke surface conditioning-producten waarin schuurkorrels zijn gemengd met non-woven nylon of synthetische vezels. Hierdoor ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de levensduur van het product. Het open webmateriaal blijft koel tijdens gebruik en is volloopbestendig. Hierdoor raken de vezels minder snel verstopt en blijven de schuurmineralen hoog presteren.

Voorgestelde toepassingen
 • Gebruik voor snel snijden en als efficiënte eerste stap bij het reinigen, blenden, afbramen en finishen
 • Geschikt voor metaal, composieten, kunststof en andere materialen

Typische eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M