3M™ Hookit™ Handblok

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Voor consistentere schuurresultaten

Een eenvoudige manier om een echt vlak oppervlak te krijgen

Verhoog de efficiëntie van het schuren met de hand

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Voor consistentere schuurresultaten
  • Een eenvoudige manier om een echt vlak oppervlak te krijgen
  • Verhoog de efficiëntie van het schuren met de hand
  • Minder vermoeide handen door het ergonomische ontwerp

U bent verzekerd van betere resultaten bij het met de hand schuren met het 3M™ Hookit™ Handblok – ons ergonomische schuurblok dat comfortabel in de hand past om vermoeide handen tegen te gaan. Het blok maakt een nog gelijkmatigere en consistentere mate van druk mogelijk, voor meer uniforme resultaten.

Als u een echt vlak oppervlak wilt, gebruikt u het 3M™ Hookit™ Handblok. Ons ergonomische handblok is ontworpen voor comfortabel en probleemloos schuren bij het egaliseren van herstelgedeelten wanneer machinaal schuren niet mogelijk is. Gebruik dit blok met onze Hookit™ schuurproducten. Het blok maakt een nog gelijkmatigere en consistentere druk mogelijk, voor meer uniforme resultaten. Handmatig schuren laat u ook werken met een tempo dat past bij fijner werk en is ideaal voor moeilijk te bereiken gedeelten. Deze schuurblokken maken gebruik van ons 3M Hookit™ bevestigingssysteem voor het eenvoudig verwisselen van schuurpapiervellen. Druk op het schuurpapier om er goed grip op te krijgen en pel het papier er eenvoudig af.

Typische eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Gerelateerde producten

Voor vellengte (metrisch) 125 mm, 127 mm
Voor velbreedte (metrisch) 70 mm
Geschikt voor stofafzuiging Nee
Bevestigingswijze Klittenband