3M™ Industriële reiniger op Citrusbasis

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Verwijdert vet, olie, inkt en de meeste lijmen zonder te moeten weken

Bevat schimmeloplosmiddel

Verwijdert lijm zonder het onderliggende oppervlak te beschadigen

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Verwijdert vet, olie, inkt en de meeste lijmen zonder te moeten weken
  • Bevat schimmeloplosmiddel
  • Verwijdert lijm zonder het onderliggende oppervlak te beschadigen
  • Gebruik voor het ontvetten van oppervlakken vóór het lijmen
  • Effectieve ontvetter / reiniger, afwasbaar met water

3M™ industrial cleaner met citrus ingrediënten is een bijzondere reiniger/ontvetter wlek helpt bij het verwijderen van vuil, vet, teer en veel soorten (niet uithardende) lijm. Het reiningt zonder strepen en heeft een frisse citrusgeur.

Onze 3M™ Industriële reinigers helpen vet, olie en roet zachter te maken en te verminderen. Ze zijn een reinigingsmiddel op basis van citrusolie dat emulgeert bij het spoelen met water en het bevat geen petroleumdestillaten. U kunt deze zeer effectieve reinigingsmiddelen gebruiken voor het reinigen en ontvetten van metalen onderdelen, motoren, gereedschappen, drukpersen, beton of bijna elk vuil of vettig oppervlak. Na gebruik van deze heavy-duty ontvetter / reiniger, veegt u deze weg met een handdoek. Ze zijn verkrijgbaar in bulk en aerosol. 3M™ Industriële reinigers zijn uitstekend voor het verwijderen van lijmresten of voor oppervlaktebehandeling voorafgaand aan verlijming. Het reinigt en verwijdert zware oliën, vet, siliconen, teer, paraffinische materialen zoals was, etiketten, stickers, vuil, marker graffiti en andere vuil en verontreinigingen van verschillende substraten.

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M