3M™ Scotchcast™ Gietmof 92-NBA GS

10  Products
 • Lengte gietmof set met hoogwaardig hars op epoxybasis, vrij kan CMR-stoffen, isocyanaat, halogeen en Zeer Zorgwekkende Stoffen (ZZS)
 • Voor binnen- en buitengebruik en in toepassingen onder de grond en onder water
 • Temperatuur voor continu gebruik: -40 °C tot +110 °C
 • Hoge weerstand tegen vocht tijdens opslag en toepassing
 Meer...
Alle details tonen
Kabeldiameter hoofdkabel
Cable_Diameter_Main_Cable
10 Zie alle producten 
 Kabeldiameter hoofdkabel
Fuze Product Results
Sluiten
Details

3M™ Scotchcast™ Gietmof 92-NBA GS is een hoogwaardige verbindingsmof, geschikt voor elektrotechnische toepassingen tot 1 kV. Het bevat de hoogwaardige, CMR-vrije 3M™ Scotchcast™ kunsthars 4 GS op epoxybasis die van kleur verandert nadat de twee componenten van de hars correct zijn gemengd. Het innovatieve gesloten meng- en gietsysteem van 3M waarborgt snel en schoon gieten van de hars in het ééndelige ontwerp van het schaaldeel.

3M™ Scotchcast™ Gietmof 92-NBA GS wordt gebruikt voor de isolatie en mechanische bescherming van laagspanningskabelverbindingen tot 1 kV. De acht productopties van maat 0 tot maat 7 bestrijken een breed scala aan kabeldoorsneden, van 1,5 mm² tot 240 mm². Bovendien zijn maat 1 en maat 3 ook verkrijgbaar met schroefverbinderblok. Het innovatieve ontwerp van de 3M™ Scotchcast™ Gietmof 92-NBA GS maakt een snelle en schone installatie mogelijk, dankzij de door 3M gepatenteerde giettuit aan de harszak en de gietvorm. De juiste kabel installatie wordt verzekerd door de aderscheider in de set en door de volledige transparantie van het schaaldeel. 3M™ Scotchcast™ 4 GS waterafstotende en CMR-vrije epoxyhars voldoet aan de vereisten van IEC 60455-3-8 en aan de EU-richtlijn 2011/65/EU (RoHS) en de EU-richtlijn 1907/2006/EG (REACH), hetgeen elektrische isolatie van de hoogste graad waarborgt voor professioneel gebruik.

 • Lengte gietmof set met hoogwaardig hars op epoxybasis, vrij kan CMR-stoffen, isocyanaat, halogeen en Zeer Zorgwekkende Stoffen (ZZS)
 • Voor binnen- en buitengebruik en in toepassingen onder de grond en onder water
 • Temperatuur voor continu gebruik: -40 °C tot +110 °C
 • Hoge weerstand tegen vocht tijdens opslag en toepassing
 • Kleurindicatie om een juiste menging te waarborgen
Specificaties
Aantal geleiders
4, 5
Bedrijfspanning
Laagspanning
Brandvertraging
Nee
Conform de RoHS-richtlijn van de EU
Ja
Kabeltype
Multi-kern, niet afgeschermde, polymeergeïsoleerde kabel
Kleinste verpakbare eenheid
Kit
Maximale buitendiameter isolatie (metrisch)
16 mm, 22 mm, 25 mm, 32 mm, 36 mm, 45 mm, 54 mm, 64 mm
Model
Giethars
Spanningsbeoordeling
0.6/1 kV
Toepassing
Ondergronds, Kabelverbinding, Afdichten, elektrische isolatie en mechanische bescherming
Type mof
Inlinemof
Verpakkingseenheid
1, 10, 2
Gerelateerde artikelen
Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.