1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurschijven
 5. Snelwisselschijven
 6. Scotch-Brite™ Roloc™ Precision Surface Conditioning-schijf

Scotch-Brite™ Roloc™ Precision Surface Conditioning-schijf

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Nu met 3M™ Precision Shaped Grain-technologie voor betere prestaties.

Consistent en gebruiksvriendelijk, voor verbetering van oppervlakken zonder het werkstuk aanzienlijk te veranderen.

De vervormbare, non-woven schijf gecombineerd met de Roloc™ rug zorgt voor een agressieve snijwerking en beschikt over een handig en efficiënt bevestigingssysteem.

Bekijk meer details
Veel bekeken services

Details

Hoogtepunten
 • Nu met 3M™ Precision Shaped Grain-technologie voor betere prestaties.
 • Consistent en gebruiksvriendelijk, voor verbetering van oppervlakken zonder het werkstuk aanzienlijk te veranderen.
 • De vervormbare, non-woven schijf gecombineerd met de Roloc™ rug zorgt voor een agressieve snijwerking en beschikt over een handig en efficiënt bevestigingssysteem.

Scotch-Brite™ Roloc™ Precision Surface Conditioning-schijven zetten een nieuwe standaard op het gebied van surface conditioning. Deze opnieuw ontworpen multifunctionele schijven bevatten 3M Precision-Shaped Grain-technologie die is verwerkt in de non-woven webstructuur en ze voegen daarmee een nieuw niveau van productiviteit en levensduur van het schuurmateriaal toe aan het assortiment van Scotch-Brite™.

"Speciaal voor u opnieuw ontworpen. Ontdek de nieuwste ontwikkeling op het gebied van surface conditioning-technologie: Scotch-Brite™ Roloc™ Precision Surface Conditioning-schijven. Deze nieuwe toevoeging aan het Scotch-Brite™-assortiment belooft de consistentie die u gewend bent met een hogere snijsnelheid en een langere levensduur van het schuurmateriaal. Door twee van de meest befaamde technologieën van 3M te combineren – non-woven vezels en het keramische 3M Precision-Shaped Grain – bereikt u sneller de ideale finish. Om u te helpen nog efficiënter te werken, hebben deze schijven helderdere, levendigere kleuren om identificatie gemakkelijker te maken. Bovendien zijn de groftes uitgebreid met Fijn en Extra grof, waardoor er een nog groter scala aan oplossingen is voor uw schuurbehoeften. Klaar om uw processen te verbeteren. Deze hoogwaardige schijven voor algemeen gebruik zijn ontwikkeld om processen voor surface conditioning te stroomlijnen, waaronder reinigen, blenden, afbramen en finishen. Gebruikelijke ondergronden zijn onder meer aluminium en zachte metalen, koolstofstaal en roestvrij staal, met toepassingen variërend van het verwijderen van coating en corrosie tot verfijning en nabewerking. Toepassingen Coating verwijderen Corrosie verwijderen Schuurkrasjes verfijnen Bewerkingssporen verfijnen Nabewerken Afbramen Zeer kleine bramen verwijderen"

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.