3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP125

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Flexibel voor een hogere afpelsterkte en een betere trillingsbestendigheid

Zorgt dat een sterke hechting behouden blijft bij uitzetten, krimpen en beperkte beweging

Minimaal uitlopen, druppelen of migreren dankzij gemiddelde viscositeit

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Flexibel voor een hogere afpelsterkte en een betere trillingsbestendigheid
  • Zorgt dat een sterke hechting behouden blijft bij uitzetten, krimpen en beperkte beweging
  • Minimaal uitlopen, druppelen of migreren dankzij gemiddelde viscositeit
  • Stroomt vloeiend voor nauwkeurig aanbrengen waar dat nodig is
  • Effectief lijmsysteem voor hechten, verbinden, lijmen, bevestigen, monteren, inkapselen, ingieten en afdichten

We hebben onze 3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm 125 speciaal geformuleerd als een geurarme tweecomponenten-epoxylijm die sterke structurele en flexibele hechtingen creëert op metaal, keramiek, hout en vele kunststoffen. Deze lijm biedt de betrouwbaarheid en sterkte die nodig zijn om consistent productieve, rendabele resultaten te bereiken.

Onze 3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm 125 is een veelzijdige epoxylijm met gemiddelde viscositeit die gemakkelijk kan worden gegoten met minimaal druppelen, overlopen en migreren, en die vloeiend stroomt voor gecontroleerd, nauwkeurig aanbrengen. Deze lijm is door zijn flexibiliteit ideaal voor toepassingen met ongelijksoortige oppervlakken waarbij uitzettingscoëfficiënten een rol spelen, zoals bij het hechten van glas op metalen. Flexibel, hoge sterkte In vergelijking met normale 5-minutenepoxylijmen biedt dit flexibele product met een langere verwerkingstijd betere prestaties voor het hechten van kunststof en glas, minder geur, en flexibiliteit voor een hogere pel- en schokbestendigheid. De mengverhouding is 1:1 en de lijm biedt een verwerkingstijd van 25 minuten, zodat u ruimschoots de tijd hebt om te positioneren en aan te passen voordat het product uithardt. De lijm bereikt binnen ongeveer 2,5 uur de verwerkingssterkte en is volledig uitgehard binnen 7 dagen (bij 22 °C/72 °F). Deze lijm is verkrijgbaar in uiteenlopende verpakkingsformaten, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker en de taak. Wat zijn epoxylijmen? Epoxylijmen maken deel uit van de lijmklasse die 'Structurele Lijmen' wordt genoemd en die daarnaast polyurethaan, acrylaat, cyanoacrylaat en andere lijmen omvat. Epoxylijmen worden samengesteld als vloeibare reactieve polymeren die een chemische kettingreactie ondergaan wanneer ze worden gemengd. Vervolgens harden ze uit tot een vast kunststofmateriaal. Zodra de twee componenten zijn gemengd in de opgegeven verhouding, begint het uithardingsproces waarbij u een beperkte verwerkingstijd hebt waarin de lijm kan worden aangebracht en de twee oppervlakken in de gewenste positie moeten worden gebracht. Deze verwerkingstijd varieert van enkele minuten tot 48 uur of langer. Afhankelijk van de specifieke formule kan deze klasse structurele lijmen een zeer hoge afschuifsterkte en pelsterkte en een betere bestendigheid tegen hitte en chemicaliën bieden dan andere veelgebruikte lijmen. Epoxylijmen worden veel gebruikt in uiteenlopende industriële toepassingen in onder andere de auto-, luchtvaart-, witgoed-, metaalbewerkings-, sportartikelen- en elektrotechnische industrie; in vrijwel elke toepassing waarbij hechting met hoge sterkte in combinatie met bestendigheid tegen omgevingsomstandigheden vereist is.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen