1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurschijven
 5. Non-woven schuurschijven
 6. Scotch Brite™ Hookit™ Production Clean and Finish Schijf PR-HA, 150 mm, A VFN

Scotch Brite™ Hookit™ Production Clean and Finish Schijf PR-HA, 150 mm, A VFN

Onderdeelnummer 292933M ID 7100138329UPC 00048011366463
 • De hoge snijefficiëntie zorgt voor fijn finishen, polijsten, voorbereiden voor lakwerk en schuren op een brede variëteit van oppervlakken.
 • 3M™ Hookit™ snelwisselsysteem biedt de mogelijkheid om schijven snel te vervangen bij toepassingen waarbij in meerdere stappen moet worden gewerkt.
 • Zorgt voor een goede finish om primer, metaal en solide oppervlakken te schuren.
 • 3D-structuur zorgt voor een lange levensduur en consistente afwerking
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Bevestigingswijze
Klittenband
Gezondheid en veiligheid
Oogbescherming, Gehoorbescherming
Grofte
Zeer fijn
Kleinste verpakbare eenheid
Stuk
Max TPM
10000, 4000
Ondergrondcategorie
Metaal
Positie
Better
Primaire toepassing
Metaalbewerking, Lakvoorbereiding, coating en verwijderen van corrosie
Productsleutel
PR-HA
Productvorm
Schijf
Schuurmateriaal
Aluminiumoxide
Sectoren
Aeronautica, Industrie algemeen, Vaartuigen, Metaalbewerking, Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, Transport en zwaar materieel
Subsectoren
Metaalproductie
Totale diameter (metrisch)
152,4 mm
Verpakkingseenheid
40
Vormtype
Schijf
Details
 • De hoge snijefficiëntie zorgt voor fijn finishen, polijsten, voorbereiden voor lakwerk en schuren op een brede variëteit van oppervlakken.
 • 3M™ Hookit™ snelwisselsysteem biedt de mogelijkheid om schijven snel te vervangen bij toepassingen waarbij in meerdere stappen moet worden gewerkt.
 • Zorgt voor een goede finish om primer, metaal en solide oppervlakken te schuren.
 • 3D-structuur zorgt voor een lange levensduur en consistente afwerking
 • Bestendigheid tegen vollopen en warmte zorgt voor langdurige werking en consistente snijkracht gedurende de levensduur van de schijf

Scotch-Brite™ Hookit™ Clean & Finish Schuurschijf PR-HA staat garant voor uitstekende snijkracht, een lange levensduur en een fijne finish en is een doeltreffende oplossing voor het conditioneren van aluminium, roestvrij staal, kunststoffen, hout en glasvezel. Deze schijf werd ontworpen voor fijne finishen, het voorbereiden voor lakwerk en krasverwijdering en is ook geschikt voor gebruik op onregelmatige oppervlakken. Het zorgt daarbij voor een schone en constante finish zonder dat het basismateriaal wordt beschadigd.

Zorg voor een hoge snijwerking, lange levensduur, fijne finish en effectieve conditionering van aluminium, roestvast staal, kunststoffen, hout en glasvezel met de Scotch-Brite™ Hookit™ Clean and Finish Productiechijf. Onze schijven gebruiken een schuurmateriaaal op basis van aluminiumoxide, dat een populaire keuze is onder industriële professionals vanwege de snelle snijsnelheid en lange levensduur. Het zijn unieke surface conditioning producten, waarbij schuurkorrels in non-woven nylonvezels zijn verwerkt. Dit mineraal is een sterk, duurzaam schuurmateriaal dat tijdens het gebruik zelf breekt om nieuwe snijkanten bloot te leggen, terwijl traditioneel schuurmateriaal, zoals granaat, snel slijt bij gebruik. Door zijn hoge snijsnelheid, hardheid, sterkte en lage warmte-retentie wordt het mineraal aluminiumoxide veel gebruikt bij slijptoepassingen, naast schuren en finishen. Aluminiumoxide is geschikt voor tal van ondergronden bij zowel hout- als metaalbewerking, inclusief ferrolegeringen. Scotch-Brite is een uniek oppervlaktebewerkingsproduct met een schuurmateriaal in non-woven nylon vezels. Door de combinatie van schuurmateriaal in vezels ontstaat een schuursysteem dat tijdens de hele levensduur van het product consistente resultaten levert. Het open webmateriaal is volloopbestendig en zorgt ervoor dat de schuurmineralen hoog blijven presteren doordat de nylon vezels minder snel verstopt raken. We bieden een complete reeks 3M™ Hookit Schijven met klittenband voor werkplaatsen waar zelfklevende schijven vervuild kunnen raken door stof, vuil of rondzwevende resten. Ze worden vaak gebruikt in toepassingen waar een 3M Stikit™ Schijf te agressief zou kunnen zijn, omdat Hookit Schijven de neiging hebben fijnere finishes achter te laten dan schijven met zelfklevende rug. Hookit Schuurschijven hechten zich handig en stevig aan een klittenband steunschijf (afzonderlijk verkocht) op een excentrische schuurmachine, kunnen gemakkelijk worden verwijderd zonder dat ze resten achterlaten en kunnen steeds opnieuw worden gebruikt gedurende de hele levensduur.

Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.