1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurwielen
 5. Wielen voor ontbramen en afwerken
 6. Scotch-Brite™ EX3 Ontbraamwiel X3-WL, grijs, 203 mm x 13 mm x 76 mm, 9S FIN

Scotch-Brite™ EX3 Ontbraamwiel X3-WL, grijs, 203 mm x 13 mm x 76 mm, 9S FIN

Onderdeelnummer 302123M ID 7000046167UPC 00048011302126
 • Speciaal ontworpen om te werken op scherpe randen en metalen bramen
 • De constructie zorgt ervoor dat het wiel evenwichtig en soepel loopt gedurende de hele levensduur van het product
 • Non-woven constructie is hittebestendig en vermindert de impact op hittegevoelige ondergronden
 • Een uniek hars zorgt dat het wiel bestand is tegen het maken van vlekken en warmteontwikkeling.
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Bevestigingswijze
Asgat
Diameter asgat (metrisch)
76,2 mm
Grofte
Fijn
Kleinste verpakbare eenheid
Stuk
Maximumsnelheid
4500 rpm
Productsleutel
X3-WL
Productvorm
Wiel
Schuurmateriaal
siliciumcarbide
Toepassing
Afbramen
Totale diameter (metrisch)
203,2 mm
Verpakkingseenheid
4
Vormtype
Geprofileerd/afbramen
Details
 • Speciaal ontworpen om te werken op scherpe randen en metalen bramen
 • De constructie zorgt ervoor dat het wiel evenwichtig en soepel loopt gedurende de hele levensduur van het product
 • Non-woven constructie is hittebestendig en vermindert de impact op hittegevoelige ondergronden
 • Een uniek hars zorgt dat het wiel bestand is tegen het maken van vlekken en warmteontwikkeling.

Gebruik Scotch-Brite™ EX3 afbraamwielen voor het afbramen, blenden, finishen en polijsten van randen op glas, harde of zachte composieten en metalen, zoals hang- en sluitwerk, medische instrumenten, metalen onderdelen, metalen implantaten, sanitair en turbinemotoren. Vanwege de hoge hardheid en dichtheid wordt EX3 niet aanbevolen voor toepassingen waarbij vervormbaarheid en het finishen van vlakke oppervlakken nodig zijn. Deze wielen werken het best bij continu gebruik op werkstukken met scherpe randen of metalen bramen. Ze hebben een non-woven webstructuur die zorgt voor een lagere temperatuur en minder impact op warmtegevoelige materialen. Een uniek kunstharssysteem zorgt voor minder streepvorming, zodat u minder tijd kwijt bent aan het schoonmaken en voorbereiden. Ze zijn verkrijgbaar met een slijpmiddel op basis van siliciumcarbide of aluminiumoxide. Siliciumcarbide is een zeer scherp synthetisch slijpmiddel dat in het algemeen gebruikt wordt in toepassingen met weinig druk, zoals lakvoorbereiding en finishing. Aluminiumoxide is een hard mineraal in blokstructuur met een krachtige snijwerking en een lange levensduur. Hoewel siliciumcarbide sneller afbreekt dan aluminiumoxide, geeft het een fijnere finish. Scotch-Brite schuurmateriaal bestaat uit unieke oppervlaktebewerkingsproducten met schuurmineralen in een non-woven vezellaag. Door schuurmineralen te combineren met non-woven materiaal ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de gehele levensduur van het product. Het materiaal heeft een open webstructuur waardoor het koel blijft tijdens gebruik en bestand is tegen vollopen, voor optimale prestaties van het schuurmateriaal en vezels die minder snel verstopt raken.

Het Scotch-Brite™ Ontbraamwiel EX3 is een gewikkeld, hard, duurzaam ontbraamwiel dat geschikt is voor toepassingen waarbij het een must is om de randen scherp te houden. Het ontbraamwiel presteert het beste wanneer het consequent gebruikt wordt tegen een scherpe rand of tegen metalen bramen. Een uniek hars zorgt dat het wiel bestand is tegen het maken van vlekken en warmteontwikkeling.

Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.