1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurwielen
 5. Wielen voor ontbramen en afwerken
 6. Scotch-Brite™ Roloc™+ Cut and Polish Unitised Wiel CP-UR, 75 mm x 3 mm x 10 mm, 5A FIN

Scotch-Brite™ Roloc™+ Cut and Polish Unitised Wiel CP-UR, 75 mm x 3 mm x 10 mm, 5A FIN

Onderdeelnummer 97403M ID 7100182582UPC 84100001134062
 • Dichte constructie zorgt voor agressieve cut in hardere metalen
 • Levert een mooie afwerking gedurende de gehele levensduur van het wiel
 • Flexibele, non-woven constructie zorgt voor het verminderen van stappen in de afwerking
 • 3M™ Roloc™ bevestigingssysteem biedt een snelle en makkelijke wisseling van schijven
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Bevestigingswijze
TR
Diameter asgat (metrisch)
10 mm
Grofte
Fijn
Kleinste verpakbare eenheid
Stuk
Maximumsnelheid
15000 rpm
Productvorm
Wiel
Schuurmateriaal
Aluminiumoxide
Toepassing
Finishen
Totale diameter (metrisch)
75 mm
Verpakkingseenheid
40
Details
 • Dichte constructie zorgt voor agressieve cut in hardere metalen
 • Levert een mooie afwerking gedurende de gehele levensduur van het wiel
 • Flexibele, non-woven constructie zorgt voor het verminderen van stappen in de afwerking
 • 3M™ Roloc™ bevestigingssysteem biedt een snelle en makkelijke wisseling van schijven
 • Scotch-Brite™ loopt niet vol en geeft een uniform kraspatroon
 • Scotch-Brite™ materiaal dat vollopen voorkomt en gelijkmatig slijt, voor een consistente snijwerking

Gebruik Scotch-Brite™ Roloc™ Cut and Polish unitized wielen voor krachtig afbramen, blenden en finishen in toepassingen waarbij draagbaarheid noodzakelijk is. Onze unitized wielen zijn een uitstekend uitgangspunt voor werkstukken met kleine diameters en geringe breedten. Ze kunnen worden gebruikt in plaats van veel conventionele schuurmaterialen, zoals op rubber gelijmde wielen en kleine wielen. De veelzijdige wielen met een slijpmiddel op basis van aluminiumoxide op een stevige nylon webstructuur kunnen worden gebruikt op diverse hardere metalen, zoals roestvrij staal, koolstofstaal en legeringen met een hoog nikkelgehalte. Ze geven een consistente finish zonder daarbij in het werkstuk te snijden, maar dan met minder of zelfs helemaal geen tussenstappen. Bij onze wielen wordt een Roloc bevestiging met schroefdraad meegeleverd voor eenvoudig tussentijds wisselen van schijven op draagbaar gereedschap. Met het Roloc systeem kunt u zowel de rand als het oppervlak van het wiel gebruiken zonder dat het bevestigingsmechanisme in de weg zit. Roloc TR snelwisselschijven zijn kleinere schijven met plastic schroefdraad voor snelle en eenvoudige bevestiging op een Roloc TR steunschijf,* zodat gebruikers de schijven met een eenvoudige draaibeweging kunnen verwisselen. Het Roloc TR systeem voorziet in een stevige bevestiging, zelfs bij zware toepassingen, en met ons brede aanbod 3M Roloc schijven kunt u in slechts enkele seconden van schijf – en van toepassing – wisselen. Ons Scotch-Brite industriële schuurmateriaal bestaat uit unieke oppervlaktebewerkingsproducten met schuurmineralen in een non-woven nylon of synthetische vezellaag. Door schuurmineralen te combineren met vezels ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de gehele levensduur van het product. Het materiaal heeft een open webstructuur waardoor het koel blijft tijdens gebruik en bestand is tegen vollopen, voor optimale prestaties van het schuurmateriaal en vezels die minder snel verstopt raken. *Apart verkocht

Scotch-Brite™ Roloc™ Cut and Polish Unitized Wiel is een wiel met een hoge hardheid, ideaal voor agressief ontbramen, blending en finishing toepassingen op hardere metalen en voor toepassingen waarbij mobiliteit nodig is.

Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.