1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Persoonlijke beschermingsmiddelen
 4. Ademhalingsbescherming
 5. Herbruikbare maskers
 6. Halfgelaatsmaskers
 7. 3M™ Secure Click™ HF-802SD Herbruikbaar halfgelaatsmasker met spraakmembraan, medium

3M™ Secure Click™ HF-802SD Herbruikbaar halfgelaatsmasker met spraakmembraan, medium

3M ID 7100171980UPC 04054596591615
 • s Werelds eerste filtersysteem met vier luchtstromen die de ademhaling vergemakkelijken.
 • Controle op afdichting door een druk op de knop, dit geeft de bevestiging dat het masker goed aansluit op het gezicht.
 • Het spraakmembraan is ontworpen om de communicatie tijdens het werken te vergemakkelijken.
 • De Secure Click™ filteraansluiting geeft u het vertrouwen dat filters juist zijn geïnstalleerd.
 Meer...
Alle details tonen
Alert: 3M is toegewijd om COVID-19 de wereld uit te helpen. Lees meer over de acties die wij nemen.
Specificaties
Afmetingen
Medium
Maskermaat
Middelgroot
Nettogewicht (metrisch)
178 g
Productserie
HF-800
Details
 • s Werelds eerste filtersysteem met vier luchtstromen die de ademhaling vergemakkelijken.
 • Controle op afdichting door een druk op de knop, dit geeft de bevestiging dat het masker goed aansluit op het gezicht.
 • Het spraakmembraan is ontworpen om de communicatie tijdens het werken te vergemakkelijken.
 • De Secure Click™ filteraansluiting geeft u het vertrouwen dat filters juist zijn geïnstalleerd.
 • Een ontwerp met een laag profiel dat een breed gezichtsveld biedt en betere compatibiliteit met bepaalde lashelmen en slijpvizieren.
 • Ontwerp met specifiek spuitgegoten onderdelen voor het eenvoudig in elkaar zetten of uit elkaar halen
 • Het materiaal van geavanceerde siliconen biedt een groter comfort en langere levensduur

Het 3M™ Secure Click™ Herbruikbaar halfgelaatsmasker is ruim voorzien van slimme en intuïtieve functionaliteit en eenvoudig, comfortabel en betrouwbaar in het gebruik. De maskers zijn beschikbaar in de drie maten small, medium en large, onze maskers worden geleverd met een spraakmembraan.

Het 3M™ Secure Click™ HF-800 serie Herbruikbaar halfgelaatsmasker beschermt de gebruiker tegen deeltjes en een breed scala van gassen en dampen, bij gebruik in combinatie met goedgekeurde 3M™ Secure Click™ filters. De maskers zijn beschikbaar in drie maten en kunnen optioneel worden geleverd met een spraakmembraan, waarmee medewerkers onder het werk gemakkelijker met elkaar kunnen communiceren. Ademend vermogen: 's Werelds eerste filtersysteem met vier luchtstromen die de ademhaling vergemakkelijken. Twee filters met dubbele luchtstroom per masker maken de drager het ademen makkelijker met in totaal vier paden voor luchttoevoer. Eenvoud: de nieuwe 3M™ Secure Click™ serie heeft een aansluitsysteem voor filters dat snel en eenvoudig werkt. Het functioneert net als een veiligheidsgordel: Plaats eenvoudig de filters in het masker en druk totdat u een klik hoort. Met één druk op de knop kunt u snel en simpel de gelaatsafdichting controleren en zeker weten dat het masker goed zit. Met het optionele spraakmembraan communiceert u gemakkelijker onder het werk. Comfort: Met slimme en intuïtieve functies biedt dit ademhalingsmasker comfort zonder compromissen. De siliconen gelaatsafdichting met gepatenteerde Flex-Joint neusbrug voelt zachter en comfortabeler aan op het gezicht van de drager. Het hoofdharnas is eenvoudig aan te passen met de gespen: trek aan de bandjes om het harnas nauwer af te stellen, druk de gespen in om het losser te zetten. Het uitademventiel helpt uitgeademde adem en vocht naar beneden te richten. Het materiaal van geavanceerde siliconen biedt een groter comfort en langere levensduur. Dit halfgelaatsmasker kan worden gebruikt met 3M™ Secure Click™ D3000, D7000 en D8000 serie filters tegen diverse gassen, dampen en deeltjes in de lucht conform EN-goedkeuringen. Het inademen van gevaarlijke niveaus van deeltjes, gassen en dampen kan uw gezondheid schaden. Het 3M™ Secure Click™ Herbruikbaar halfgelaatsmasker helpt de blootstelling aan veel verontreinigingen te verminderen, als het correct wordt gedragen en gebruikt in combinatie met goedgekeurde 3M™ Secure Click™ filters. Uw personeel verdient de juiste functionaliteit voor ademhalingsbescherming:

Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.