1. 3M Nederland
 2. 3M™ Thinsulate™ Raamfolie

3M™ Thinsulate™ Raamfolie

Thinsulate™ isolatie voor uw ramen

Thinsulate isolatie voor uw ramen

Wilt u ook het hele jaar door besparen op energiekosten? Deze "Low E" raamfolie beschermt ramen tegen warmteverlies in de winter en warmte-opbouw in de zomer.

Foto van een woonkamer met grote ramen en Thinsulate isolatie.

Bekijk hoe we u kunnen helpen om de isolatie van uw ramen te verbeteren

 • Grafiek met positieve toename
  Hogere efficiency

  Geniet van de voordelen van de "Low-E" raamfolie met lage-emissie voor een fractie van de kosten voor het vervangen van uw ramen. Upgrade uw bestaande ramen voor een hogere energie-efficiëntie; de isolatiewaarde van enkel glas wordt bijna gelijk aan die van dubbel glas, en de isolatiewaarde van dubbel glas is bijna gelijk aan die van drievoudig glas.

 • Afbeelding met leesbril
  Fraai uiterlijk blijft behouden

  Een bijna onzichtbare folie die professioneel op het glas wordt geïnstalleerd. De folie heeft een neutraal uiterlijk waardoor de huidige situatie niet noemenswaardig verandert, zowel binnen als buiten. De Climate Control productreeks blokkeert tot 99% van het UV-licht, waardoor uw kunstwerken, meubels, hardhouten vloeren, tapijten, verfwerk en raamdecoratie beter worden beschermd.

 • Afbeelding van sneeuwvlok
  Klimaatbeheersing

  De 3M™ Thinsulate™ Raamfolie van de Climate Control-serie biedt klimaatbeheersing en helpt de warmte in de winter binnenshuis te houden. In de zomer blijft het juist koel. Deze folie is geschikt voor de weersomstandigheden van alle seizoenen. De glasfolie compenseert voor koude/warme glaslocaties en zorgt voor meer comfort en een behaaglijke ruimte.


Praktijkvoorbeeld

De historische residentie van de gouverneur van Minnesota is een statig huis in de Tudor-stijl dat stamt uit 1912. Het gebouw moest echter voldoen aan de nieuwe energierichtlijnen voor overheidsgebouwen in Minnesota. Bekijk hoe dit is gelukt met de raamfolie 3M Thinsulate Climate Control Window Film.


Meisje speelt met hond voor een groot raam met Thinsulate raamfolie.

Woningen

  

3M Thinsulate Raamfolie van de Climate Control-serie maakt uw huis comfortabeler in zomer en winter.

  

MEER INFORMATIE
Collega's die samenwerken voor grote ramen met Thinsulate ruitisolatie.

Bedrijven

  

3M Thinsulate Raamfolie van de Climate Control-serie kan het comfort van uw gasten of huurders verbeteren. Dit leidt tot minder leegstand en verhoogde winstgevendheid.

  

MEER INFORMATIE