Verhoog het comfort

 • Houd tot 79% van de warmte van de zon buiten

  Is het in uw gebouw te warm in de zomer en koud in de winter? Huurders blijven niet lang in een oncomfortabel gebouw. Met 3M™ Sun Control raamfolie kunt u het comfort van uw huurders verhogen door de warmte van de zon buiten te houden, zodat de temperatuur binnen gelijkmatiger wordt en het koeler wordt. Het aanbrengen van 3M™ Sun Control raamfolie is aanzienlijk goedkoper dan het vervangen van alle glas. Bovendien doen de resultaten niet of nauwelijks onder voor de prestaties en het uiterlijk van nieuw glas.

  Met (Climate Control) raamfolie met lage emissie ('Low E') kan de isolatiewaarde van glas sterk worden verbeterd: de isolatiewaarde van enkel glas komt hiermee dicht in de buurt van die van dubbel glas en de waarde van dubbel glas wordt bijna gelijk aan die van driedubbel glas.


Verminder of elimineer te hoge temperaturen.

 • Verhoog het comfort van huurders, zorg dat ze blijven.

  Verhoog het comfort van huurders, zorg dat ze blijven.

  Warme plekken kunnen een werkomgeving zeer onaangenaam maken. 3M™ Sun Control raamfolies laten het zichtbare licht binnen maar houden de warmte van de zon tegen.


Verminder schittering.

 • Het verschil tussen natuurlijk licht en verblindend licht.

  Het verschil tussen natuurlijk licht en verblindend licht.

  Laat natuurlijk licht binnen maar houd hinderlijk fel zonlicht tegen met 3M™ Sun Control raamfolie.

  Uw huurders hoeven bepaalde delen van het gebouw niet meer te mijden en hebben geen moeite meer om hun computerbeeldscherm te lezen op bepaalde momenten van de dag. Ze kunnen gewoon verder met hun werk, met minder belasting van hun ogen en minder ongemak.


Aanbevolen producten


Waar kunt u 3M™ raamfolies kopen?


Neem contact op met een erkende 3M™-dealer. Deze bespreekt met u wat uw wensen zijn, plant een bezoek op de locatie, beveelt een of meer producten aan, neemt de maten op en legt uit hoe het aanbrengen in zijn werk gaat.

Onze dealers zijn door 3M erkend. U kunt er dus op vertrouwen dat ze een uitstekende service en installatie leveren, waarbij de tevredenheid van de klant voorop staat. Wanneer u raamfolie bij een erkende 3M™-dealer koopt, krijgt u de garantie op de folie en het werk rechtstreeks van 3M, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Neem vandaag nog contact op met een dealer en vind de oplossing die u zoekt.

Klaar voor de volgende stappen?

Neem contact met ons op om verdere trainingsmogelijkheden te ontdekken of ontvang een gratis CO2- en energiebesparingsberekening.


Iedereen profiteert van extra comfort.

Eigenaren, huurders, klanten, architecten, energieadviseurs en glasfabrikanten kunnen vertrouwen op het comfort dat de 3M™ Sun Control raamfolies bieden. • Gouden embleem voor 50 jaar expertise

  3M™ raamfolie. Zo bijzonder dat het niet opvalt ...

  En daar gaat het juist om. 3M™ raamfolie biedt bijna onzichtbaar bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon. De folie houdt tot 97% van de warmteproducerende infraroodstraling tegen en tot wel 99% van de schadelijke UV-stralen. U hebt geen last meer van warme plekken, u bespaart energie en u beschermt de mensen en de spullen die u dierbaar zijn.

  50 jaar expertise.


Dealer worden?

Klik op de link en vul het online formulier in. Een vertegenwoordiger neemt dan snel contact met u op.