Mensen op trap van groot glazen gebouw
Duurzaamheid, comfort en bescherming– allemaal in één handomdraai
Aanvragen CO2-besparing berekening

3M™ Window Films - Raamfolies voor gebouwen

Wanneer huurders klagen over te warme ruimtes of wanneer u merkt dat uw energiekosten de pan uit rijzen, kunnen 3M™ Window Films helpen het comfort voor huurders te verhogen, energie te besparen en zelfs de veiligheid te vergroten. Onze folies bieden een betere bescherming tegen ongelukken, natuurrampen, inbraak, bomexplosies en rondvliegende glassplinters.

3M heeft meer dan 50 jaar geleden raamfolies uitgevonden en sindsdien continue innovaties en verbeteringen doorgevoerd. Als wereldleider in lijm- en filmtechnologieën verbeteren onze folies producten die u dagelijks gebruikt - laptops, tv's, mobiele telefoons en nog veel meer. Upgrade uw gebouw met 3M™ Window Films en u zult jarenlang de vruchten plukken van deze investering.

Vragen? Wij kunnen je helpen.

Neem contact op met onze experts om u door het proces te begeleiden. Zij zullen uw vragen beantwoorden, een afspraak ter plaatse plannen, de oplossing aanbevelen, de maten opnemen en de installatielogistiek bespreken om een uitstekende service en tevredenheid te garanderen.

Mensen in een kamer met grote ramen

Minder energieverbruik en kostenbesparing

Onze klanten aan het woord

Bekijk deze gerealiseerde toepassingen voor meer informatie over de superieure zonwering en de veiligheids- en beveiligingsfuncties van 3M™ Window Films.

 • Rotterdam Markthal

  Markthal in Rotterdam

  Product: 3M™ Sun Control Window Film Prestige Series

  Voordat er 3M™ Window Films werden toegepast in dit iconische gebouw in de Maasstad was er een constante strijd tegen de temperatuurschommelingen binnen.

  Lees hier alle details van de Markthal (PDF 2.9 MB)

 • inbraak in een juwelier

  Juwelierswinkel in Tampa

  Product: 3M™ Scotchshield™ Ultra Safety & Security Window Film

  De dieven gingen er vandoor zonder buit, doordat ze niet in staat waren om snel in te breken via de ramen. Geen enkel sieraad, kostbaar kunstwerk of antiek binnenin de winkel werd die dag beschadigd of gestolen.

  Lees hier verder over de hele toepassing (PDF 1.3 MB)

 • Armed Forces Minnesota gebouw interieur

  Armed Forces Minnesota

  Product: 3M™ Scotchshield™ Ultra Safety & Security Window Film

  Het is belangrijk om openbare gebouwen te helpen beschermen tegen de dreiging van inslagen door (bom)explosies, ontploffingen of spontane glasbreuk, aangezien glassplinters grote veroorzaker zijn van verwondingen en dodelijke ongevallen.

  Bekijk hier het hele project (PDF 186 KB)

 • rolstoel in ziekenhuis
  St. Joseph Medical Tower in Californië

  Product: 3M™ Sun Control Window Film Night Vision™ Serie

  Het bijna 130.000 vierkante meter grote gebouw werd in 2008 gebouwd met een sterk energiemanagmentsysteem, maar de eigenaar van het gebouw wilde de besparingen op zijn energiekosten maximaliseren.

  Lees meer (PDF 211 KB)


 • vrouw op trap

  3M™ Window Films helpen bij uw CO2 reductie

  Iedereen heeft een rol in het bereiken van netto nul-emissie. De EU Green Deal en Renovation Wave strategie legt de nadruk op de impact van gebouwen op het energieverbruik en op manieren om de energieprestaties van gebouwen in de hele Europese Unie te verbeteren. 3M is vastbesloten u te helpen deze uitdaging aan te gaan met innovatieve oplossingen die op lange termijn milieuvoordelen bieden. Daarnaast kunt u de Environmental Product Declaration (EPD) bekijken - een transparant, objectief rapport dat aangeeft waar een product van is gemaakt en wat de invloed ervan is op het milieu, gedurende de gehele levenscyclus.

  3M™ Sun Control Window Film Prestige Series kan helpen de CO2-uitstoot te verminderen en:

  • Geld te besparen door het energieverbruik voor koeling in de zomer en de benodigde verwarming in de winter te verminderen.
  • De milieu-impact te verminderen door de beoordeling van grondstoffen, productie, verpakking, transport, en ook de toepassing, verwijdering en het einde van de levensduur van de folie. We identificeren 'hot spots' als startpunt voor de volgende generatie nieuwe productontwikkeling.
  • Een netto positief voordeel kan worden bereikt door het aanbrengen van raamfolie en het meten van het energieverbruik van een gebouw. Het effect is positief wanneer de verminderde milieu-impact na het aanbrengen groter is dan de impact van het product van grondstof tot installatie.
  • Voldoen aan de nieuwe Europese milieudoelstellingen voor 2030 en 2050.

  Download de EPD-documenten voor 3M™ Sun Control Window Films:

  3M™ Sun Control Window Film Prestige 70 Exterior Series

  3M™ Sun Control Window Film Prestige 40 Exterior Series

  3M™ Sun Control Window Film Prestige 70 Series


Meer weten over energiebesparing?

Neem contact met ons op voor een whitepaper over de EU Building Renovation Wave en 3M™ Prestige Window Films of 3M™ Window Film Environmental Fact Sheet.


 • Gouden embleem voor 50 jaar expertise

  En het beste van alles, met 3M garantie

  Wanneer je kiest voor 3M™ Window Films, dan kies je voor zekerheid. Met de miljoenen vierkante meters 3M™ Window Film geïnstalleerd over werkelijk de gehele wereld, staan wij in voor onze producten. We bieden één van de beste garanties in de industrie.

  3M gaf in 1966 voor het eerst een patent uit voor zonwerende raamfolie, en onze innovatieve raamfolie producten hebben inmiddels over de gehele wereld bescherming geboden tegen schadelijke zonnestraling, al meer dan 50 jaar.

  Laat de 3M innovatie voor u werken. Kies 3M voor uw ramen, zonder zorgen.

Wilt u een dealer worden?

Ga naar het formulier in en wij zullen contact met u opnemen.

 • Neem contact met ons op

  Neem contact op voor een ​​gratis energie- en CO2-besparingsberekening voor uw een faciliteit. Of om whitepapers te ontvangen, meer informatie over producten en beschikbare trainingen aan te vragen of met uw vragen over 3M™ Window Films.

 • Wanneer u dit formulier indient, kan u via e-mail/telefonisch gecontacteerd worden door een 3M medewerker of door één van onze geauthoriseerde zakelijke partners waarmee wij uw gegevens mogelijk delen in overeenstemming met het privacybeleid van 3M.

 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Verzenden

Er gebeurde iets fout. Gelieve later opnieuw te proberen...

Dank u!

Uw aanvraag is verzonden en het verantwoordelijke 3M team zal deze afhandelen.