Houd van uw vloer

Hou van uw vloer

Vloerverzorging

Bij 3M weten we hoe belangrijk vloeren voor u zijn. We begrijpen dat de conditie van uw vloer een weerspiegeling is van u en uw bedrijf.

Vuil, zand en water dat op schoenzolen een gebouw binnenkomt, laat lelijke sporen en vlekken achter. Dit is gevaarlijk omdat mensen kunnen uitglijden, tijdrovend om schoon te maken en lelijk, niet alleen bij de ingang, maar ook op andere vloeren in het gebouw.

Daarom kan 3M u een ongeëvenaard assortiment vloerverzorgingsoplossingen aanbieden om uw vloeren te onderhouden en beschermen.


Producten

  • Vloerfinishing en ‑coating
    Vloerfinishing, -coatings en -folies

    Ontworpen om vloeroppervlakken zowel dagelijks als op de lange termijn gemakkelijk te beschermen, voor minder onderhoud en minder risico op claims.

  • Zowel bij het strippen, reinigen en polijsten van uw vloeren kunt u vertrouwen op Scotch-Brite Vloerpads, waarmee u sneller, harder, langer en tegen lagere kosten kunt werken.

  • Onmisbare vloerreinigingsapparatuur die lastige taken eenvoudig en effectief aanpakt.

  • Houd uw vloeren veilig en schoon met ons uitgebreide mattenassortiment, waardoor vuil geen kans krijgt en u de schoonmaakkosten van uw bedrijf kunt verlagen.


Video's