Schoonmaakbranche

Reinigen met vertrouwen

Bekijk alle producten

Voor een snellere, helderdere, veiligere en productievere manier van reinigen

In een zeer competitieve markt staan schoonmaakbedrijven onder constante druk om hun kosten te verlagen en een meer duurzame benadering te kiezen - zonder de kwaliteit van hun dienstverlening te verminderen.

Bij 3M erkennen we dat het grootste deel van uw kosten uit arbeid bestaat en dat de beste manier voor u om uw marges te behouden, verhoging van de productiviteit van uw personeel is - door minder arbeidsintensieve, duurzamere oplossingen te vinden of door processen helemaal te elimineren.

Deze behoefte aan productievere, duurzamere reinigingsoplossingen stimuleert innovatie bij 3M; van vloerpads die langer een hogere glans geven zonder het gebruik van chemicaliën, tot glasreinigers die zowel reinigen als beschermen voor een langdurigere glans, zonder veel oplosmiddelen en ammoniak te hoeven gebruiken.

Overleg eerst met 3M voor een veiligere, productievere manier van reinigen.


Aanbevolen nieuwe producten

Pagina met aanbevolen nieuwe producten
  • De unieke Power Dot-technologie is toegepast in vier verschillende schuurpads en -sponzen – om aangebakken of aangekoekt vuil sneller en effectiever te verwijderen. Deze technologie zorgt ervoor dat er minder voedseldeeltjes vast blijven zitten en dat uitspoelen sneller gaat, waardoor de schuurpads langer schoon blijven.

  • De glasreiniger die harder werkt, zodat u dat niet hoeft te doen. Reinigt en beschermt voor een snellere, langer durende glans. Vingerafdrukken en zelfs permanente markeerstiften kunnen gemakkelijker worden verwijderd.

  • Slechts 2 lagen produceren een schone, glanzende, duurzame afwerking die minder gevoelig is voor beschadigingen, zwarte plekken, vlekken en krassen.


Video's