Scotchgard™ veerkrachtige vloerbeschermer
Scotchgard™ veerkrachtige vloerbeschermer

De volgende generatie veerkrachtige vloerbescherming is gearriveerd.

Nieuwe generatie Scotchgard™ Veerkrachtige Vloerbeschermer

Net toen u dacht dat Scotchgard™ Veerkrachtige Vloerbeschermer niet beter zou kunnen presteren, komt er een nieuw samengestelde oplossing voor een vloer die tegen bijna alles bestand is.

Welkom in een betere toekomst voor veerkrachtige vloerverzorging. Onze vloerbeschermer van de volgende generatie is niet zomaar een vloerfinish. Het is een beschermde formule die het uiterlijk van uw vloer beter beschermt en verbetert dan de huidige traditionele acrylvloerfinishes.


 • Prestatie, productiviteit en duurzaamheid.

  Prestatie, productiviteit en duurzaamheid.

  • Superieur glansbehoud, bestand tegen zwarte vlekken en gemakkelijker verwijderen van zwarte vlekken*
  • Uitstekende slipvastheid*
  • Bereikt de aanvankelijke hardheid 40% sneller dan toonaangevende concurrerende traditionele acrylvloerfinishes
  • Hogere statische wrijvingscoëfficiënt (SCOF) zoals gemeten door ASTM-D2047*
  • Vier keer duurzamer dan toonaangevende concurrerende traditionele acrylvloerfinishes
  • Milieuvriendelijk, geurarm en zinkvrij***
  • Superieure weerstand tegen handdesinfectiemiddelen****
  • Gecertificeerd als 'high traction' door het National Floor Safety Institute (NFSI)
  • Winnaar van de ISSA 2014 Innovation Award


 • 3M™ Veerkrachtig Vloerbeschermingssysteem - Minder onderhoud, minder chemicaliën.

  3M™ Veerkrachtig Vloerbeschermingssysteem - Minder onderhoud, minder chemicaliën.

  Als u uw vloeren eenmaal hebt beschermd met Scotchgard™ Veerkrachtige Vloerbeschermer, behoudt u de glans met eenvoudige dagelijkse reiniging met de juiste gereedschappen en benodigdheden.

  • Verbetert de productiviteit en verlaagt de bedrijfskosten*
  • Milieuvriendelijk - gebruikt minder lagen en zorgt ervoor dat vloeren met chemicaliën niet hoeven te worden gestript****


 • (*) Vergeleken met toonaangevende concurrerende traditionele acrylvloerfinishes
  (**) Gebaseerd op gegevens over slijtage van de coating (uitharding in zeven dagen) met behulp van een Schieffer-machine.
  (***) Milieuvriendelijk, bevat geen zink en andere zware metalen, fluorchemicaliën, NPE, APE. Geurarm vergeleken met toonaangevende concurrerende traditionele acrylvloerfinishes, weinig VOS (minder dan 0,1%). Dankzij de Veerkrachtige Vloerbeschermer worden minder chemicaliën gebruikt door vermindering van de frequentie van het strippen bij gebruik als een beschermingssysteem met twee lagen.
  (****) Vergeleken met toonaangevende concurrerende traditionele acrylvloerfinishes, gebaseerd op 8 uur blootstelling.


Video's

Veelgestelde vragen

Belangrijke mededeling over technische gebruikersinformatie: De technische informatie, aanbevelingen en andere verklaringen in dit document zijn gebaseerd op tests of ervaringen die 3M betrouwbaar acht. De nauwkeurigheid of volledigheid van deze informatie wordt echter niet gegarandeerd. Gebruik van het product: Tal van factoren waarop 3M geen controle heeft, die uitsluitend binnen de kennis en controle van de gebruiker vallen, kunnen het gebruik en de prestaties van een 3M-product in een specifieke toepassing beïnvloeden. Gezien de verscheidenheid van de factoren die het gebruik en de prestaties van een 3M-product kunnen beïnvloeden, is uitsluitend de gebruiker verantwoordelijk voor de beoordeling van het 3M-product en om te bepalen of het geschikt is voor een specifiek doel en voor de manier waarop de gebruiker het gebruikt. Garantie en beperkte garantie: 3M garandeert dat elk 3M-product geen materiaal- en fabricagefouten heeft gedurende 90 dagen na de aankoopdatum bij de erkende 3M-distributeur. 3M GEEFT GEEN ANDERE GARANTIES, EXPLICIET NOCH IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID OF GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL. Als het 3M-product niet voldoet aan deze garantie, is de enige en exclusieve verhaalsmogelijkheid, naar goeddunken van 3M, vervanging van het 3M-product of terugbetaling van de aankoopprijs. Beperking van aansprakelijkheid: Behalve waar dit wettelijk verboden is, is 3M niet aansprakelijk voor enig verlies of enige schade door het 3M-product, zowel indirecte, speciale, incidentele of gevolgschade, ongeacht de toegepaste rechtsleer.