1. Alle 3M-producten

3M Transfertapes & Dubbelzijdige tapes voor Automotive OEM

 
6 Resultaten 
3M Transfertapes & Dubbelzijdige tapes voor Automotive OEM
6 Resultaten 

3M Transfertapes & Dubbelzijdige tapes voor Automotive OEM

6 Resultaten 
Auto-interieurs. Dubbelzijdige tapes voor elke toepassing. Een assortiment producten die vooraf zijn getest volgens belangrijke OEM-specificaties.

Klaar om verder te gaan: 3M™ Dubbelzijdige tapes voor de autobranche

Vraag het een 3M-expert

Schoon, modern, veilig. 3M Dubbelzijdige tapes zijn vooraf getest volgens de specificaties van belangrijke OEM's. Ze leveren sterke, veilige en betrouwbare hechtoplossingen in allerlei toepassingen voor auto-interieurs. Doordat er ook versies met een laag VOS-gehalte verkrijgbaar zijn, bieden de 3M Dubbelzijdige tapes alles wat u nodig hebt voor het ontwerpen en realiseren van esthetische, praktische en hedendaagse voertuiginterieurs.

Verlang prestaties. Verwacht 3M.


3M™ Dubbelzijdige tapes die klaar zijn voor de autobranche


3M™ Tapes met laag VOS-gehalte – Dunne bevestigingsoplossingen voor de autobranche


Neem contact op met ons

Wij staan voor u klaar.

Als u hulp nodig hebt bij het vinden van het juiste product voor uw project, dan kunnen we u ondersteunen met product‑ en technische adviezen. “Vraag het nu aan een 3M-expert”.


 • Vraag een expert over 3M dubbelzijdige tapes


  Dank u voor uw interesse in 3M™ dubbelzijdige tapes. Wilt u ze zelf uitproberen? Vul dan eenvoudig onderstaand formulier in om kosteloos uw sample te ontvangen. U kunt dan zelf zien welke voordelen 3M™ Dubbelzijdige tapes bieden voor uw project.


  Alleen industriële gebruikers


  Disclaimer: Het programma van 3M voor het aanvragen van industriële samples is niet beschikbaar voor consumenten of het algemene publiek. Wij behouden ons het recht voor elke sampleaanvraag zonder mededeling af te wijzen die niet voor industriële productieprocessen lijkt te zijn bestemd. Samples zijn alleen beschikbaar voor industriële klanten in de Benelux. Slechts één sample per daarvoor in aanmerking komende klant. Wij zullen contact met u opnemen om uw aanvraag te controleren. Als u een 3M distributeur bent, neemt u contact op met uw 3M vertegenwoordiger. Samples zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.


  We beantwoorden uw aanvraag voor een sample op werkdagen binnen 24 - 48 uur.


  Velden met een * zijn verplicht

 • Ontvangt u al informatie van ons? Wij hebben altijd veel nieuwe informatie te melden, dus laat u alstublieft blijken dat u onze communicatie waardeert door het onderstaande vakje aan te vinken.
 •  
 • VERZENDEN

Dank u

Uw formulier is succesvol verstuurd!

Onze excuses...

Er heeft zich een fout voorgedaan – gelieve op een later moment nogmaals te proberen...


Laat zien 1-6 van 6 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk