1. Alle 3M-producten
109 Resultaten 
109 Resultaten 
Let op: Industriële veiligheidsproducten van 3M worden uitsluitend via de vakhandel verkocht. Voor vragen kunt u daarom contact opnemen met een vakhandel op het gebied van arbeidsveiligheid bij u in de buurt.
Ademhalingsbescherming

Ademhalingsbescherming

Producten die net zo toegewijd zijn als u.


Kies de bescherming die u nodig heeft


Bronnen

  • De juiste ademhalingsbeschermingsmiddelen kiezen en opgeven kan erg lastig zijn met zoveel factoren om rekening mee te houden. Met ons 4-stappenplan is het een fluitje van een cent om het juiste beschermingsniveau en comfort te kiezen.

    Ga naar stap 1

  • 3M heeft speciale software ontworpen om de keuze voor een 3M Maskers & filters te vereenvoudigen en de levensduur van de 3M Gas- en dampfilters te bepalen

    Ga naar de het Service Life-software

  • Heeft u werknemers die nauwaansluitende maskers dragen (die dicht tegen het gezicht aan moeten liggen), zoals wegwerpmaskers, halfgelaatsmaskers of volgelaatsmaskers (ook maskers die zijn uitgerust met een ademhalingssysteem met motorunit)? Als dit zo is, dan is het verstandig deze te testen.

    Ga naar bronnen over het testen van de pasvorm van ademhalingsbescherming


Ademhalingsbescherming van 3M

Ademhalingsbeschermingsmiddelen moeten zowel afdoende als geschikt zijn voor de uit te voeren werkzaamheden. Verschillende soorten ademhalingsbeschermingsmiddelen bieden verschillende beschermingsniveaus. Om te worden aangemerkt als afdoende, moeten de gekozen beschermingsniveaus geschikt zijn om blootstelling aan gevaarlijke stoffen tot een aanvaardbaar niveau te verminderen. De ademhalingsbeschermingsmiddelen moeten ook geschikt zijn voor de dragers en de situatie, bijvoorbeeld een goede pasvorm hebben voor de drager, comfortabel zijn om te dragen, stevig genoeg zijn voor de omgeving waarin het middel wordt gebruikt en goed te combineren met andere persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

Er zijn ademhalingsbeschermingsmiddelen voor eenmalig en meermalig gebruik. De ruime keuze maakt het u mogelijk om het beschermingsniveau, het comfort, de vormgeving en onderhoudsopties te kiezen die u nodig heeft om effectief en veilig te kunnen werken.

Laat zien 1-24 van 109 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk