3M Science. Applied to Life.™
67 Resultaten 
67 Resultaten 
Vind een Product

67 Resultaten 
VHB™ Dubbelzijdige tape; krachtiger dan klinknagels, het gemak van tape

Voor het bevestigen van 65 kilo wegende panelen aan de spectaculaire Walt Disney Concert Hall, koos de wereldberoemde architect Frank Gehry niet voor klinknagels, schroeven of lassen. Hij koos voor 3M™ VHB™ Dubbelzijdige tape.

Vraag het de 3M expert

3M™ VHB™ Dubbelzijdige tape


Droom. Ontwerp. Presteer.

 • 3M VHBTM tapes bring your most innovative designs to life - from blueprint through production.

  Verbeeldingskracht maakt ongelofelijke uitvindingen en adembenemende ontwerpen mogelijk. Maar een goed idee stelt niets voor, als het slecht wordt uitgevoerd. Verwijder de barrières die tussen u en een prachtig eindproduct staan en kies voor het verbluffend sterke bevestigingsmateriaal dat speciaal is ontworpen om niet te worden gezien.

  Wat is 3M™ VHB™ Dubbelzijdige tape?

  Met 3M VHB Dubbelzijdige tapes behoudt u de consistentie in het hele proces, van schets tot constructie, en rekent u af met zichtbare en lelijke bevestigingsmaterialen, zoals bouten en schroeven. Met deze zeer krachtige dubbelzijdige acrylaat schuimtape maakt u snel en gemakkelijk een duurzame hechting. De tape hecht op verschillende materialen waaronder aluminium, staal, glas, kunststof, gelakte ondergronden en ondergronden met poedercoating: een robuuste bevestigingsoplossing voor bijna alles wat u maar kunt verzinnen.


 • Strength Has Never Looked This Good

  Kracht heeft er nog nooit zo goed uitgezien.

  Niet alleen vormen de 3M™ VHB™ tapes een uitstekend alternatief voor traditioneel bevestigingsmateriaal in zeer veeleisende toepassingen, maar ze voorzien ook in een prachtige esthetische uitstraling van uw project. Bekijk hoe onze duurzame tapes een moderne uitstraling geven aan op maat gemaakte campers.
 • Superior Assembly in a Fraction of the Time

  Superieure assemblage binnen een fractie van de tijd

  Het aanbrengen van de tape is een intuïtieve handeling die minder training vereist dan lassen of popnagelen. Bovendien zorgt de 3M™ VHB™ dubbelzijdige tape voor een directe hechting en is er geen nabewerking nodig.

 • ShowHauler en 3M

  ShowHauler en 3M

   

 • Superieure assemblage binnen een fractie van de tijd

  Superieure assemblage binnen een fractie van de tijd

   


Metaalfabricage

Verhoog de productiviteit op de werkvloer met de efficiëntie van tape. In tegenstelling tot klinknagels en lassen kunnen 3M™ VHB™ Dubbelzijdige tapes eenvoudig worden aangebracht en is geen afwerking nodig. Een duurzame hechting is net zo snel en gemakkelijk als het aanbrengen van de tape.

Bekijk de producten voor metaalfabricage
Transport

De 3M™ VHB™ tapes zijn speciaal ontworpen voor gebruiksgemak en duurzaamheid en zijn bestand tegen de extreme hitte en koude, trillingen, vocht en het sterke UV-licht dat u onderweg tegenkomt. In tegenstelling tot klinknagels en schroeven zorgen de tapes voor een afgedichte barrière tegen allerlei weersomstandigheden.

Bekijk de transportproducten

Bewegwijzering en reclameborden

Wanneer u geen schroeven en klinknagels gebruikt, komt uw ontwerp pas echt tot zijn recht. De 3M™ VHB™ tapes garanderen een glad oppervlak met een praktisch onzichtbare hechtnaad voor een strak reclamebord dat opvalt en bovendien bestand is tegen de elementen.

Bekijk alle producten
Bouw

Als het gaat om het bevestigen van buitenpanelen op prominente gebouwen zoals de Chicago O'Hare Airport en de Walt Disney Concert Hall, vertrouwen architecten op 3M™ VHB™ tapes voor een permanente hechting bij verschillende ondergronden, waarbij de drukbelasting wordt verdeeld over de gehele lengte van de verbinding.

Bekijk de producten voor de bouw
Elektronica

3M™ VHB™ tapes zijn uiterst veelzijdig en voldoen aan de hoge normen van de elektronica-industrie. Deze tapes worden gebruikt om praktisch alles te bevestigen, van high-definition televisieschermen tot waterbestendige nautische navigatiesystemen.

Bekijk de producten voor de elektronica-industrie

Bekijk de 3M™ VHB™ tapes in actie

 • Design Flexibility: Eliminate fasteners for endless possibilities

  Flexibel in ontwerp: elimineer bevestigingsmiddelen voor onbeperkte mogelijkheden

 • Durability: 3M tapes are tested in the harshest environments

  Duurzaamheid: 3M Tapes zijn getest en goed bevonden in de meest extreme omstandigheden

 • Sealing: Why bond when you can bond and seal in one step?

  Afdichten: Waarom enkel verbinden als je kan verbinden en afdichten in één stap?

 • Strength: A strong bond is just the beginning

  Sterk: een stevige verbinding is pas het begin

 • Voyager Testimonial: 3M's commitment to customer support

  Testimonial van Voyager: 3M's toewijding aan klantsupport

 • Voyager Testimonial: 3M™ VHB™ Tape takes on a tornado

  Testimonial van Voyager: 3M™ VHB tape ondergaat een tornado

 • Voyager Testimonial: Deliver a clean, crisp, modern aesthetic

  Testimonial van Voyager: Levert een schoon en modern ontwerp op

 • Voyager Testimonial: Ease of use saves time and effort

  Testimonial van Voyager: Gemakkelijk in gebruik, bespaart tijd en moeite


Op zoek naar meer informatie?


Vraag de 3M expert

Bedankt voor uw interesse! Gelieve onderstaand formulier in te vullen indien u specifiek advies wilt ontvangen van een van onze technische specialisten.


 • Velden met een * zijn verplicht

 •  
 • Door dit vakje te aan te vinken geef ik mijn uitdrukkelijke toestemming om nieuwsbrieven, advertenties, enquêtes en informatie over acties en aanbiedingen van 3M Nederland B.V. en haar groepsmaatschappijen via e-mail te ontvangen.

  Ik erken en ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt door 3M Nederland B.V. en haar groepsmaatschappijen in overeenstemming met het Privacybeleid van 3M en dat mijn persoonsgegevens worden overgedragen aan, opgeslagen en/of verwerkt in de VS, waar mogelijk andere gegevensbeschermingsregels gelden dan in mijn land.

 • Verzenden
Laat zien 1-24 van 67 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk
Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.