3M Local Company

3M Nederland

 • 3M heeft sinds 1958 een vestiging in Nederland en sinds 1963 een vestiging in België. In de Benelux zijn er ongeveer 750 mensen werkzaam voor 3M verspreid over 5 locaties, inclusief 3 fabrieken.

  Het hoofdkantoor van 3M in Nederland is gevestigd in Delft. De fabriek in Kerkrade produceert kunststoffen gebruikt in pomponderdelen en afdichtingsringen. Op de site in Amersfoort worden krimpkousen gemaakt voor elektrische isolatie. In Nederland zijn er zo'n 290 mensen werkzaam.

   

  Wij geloven dat innovatie ontstaat als mensen samen werken en kennis delen. Deze filosofie staat aan de basis van ons Customer Innovation Center in Delft en ons Customer Technology Center in Zwijndrecht (België). Inhoudrijke omgevingen ontworpen om kennis te delen. We nodigen onze klanten uit hun uitdagingen met ons te delen. In ruil hiervoor delen wij onze expertise, onze technologieën en onze mogelijke oplossingen.

   

   

  Ons portfolio van technologieën is zo divers dat het goed mogelijk is dat wij kant en klare oplossingen hebben liggen voor uw behoeften. Als dit niet zo blijkt te zijn kunnen wij samenwerken en zo een betere manier bedenken om zaken aan te pakken. Wij willen nieuwe manieren van denken stimuleren met hands-on demonstraties, uitgebreide case studies, gefaciliteerde workshops en trainingssessies. Dit alles afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Vraag uw 3M contactpersoon om de mogelijkheden en maak een afspraak voor een bezoek.

  3M Nederland B.V.
  Molengraaffsingel 29
  2629 JD Delft

   

Volg ons
Wijzig land
Nederland - Nederlands