Oogbescherming

De veiligheidsbrillen en ruimzichtbrillen van 3M Eye Protection zijn ontworpen om samen te werken met andere persoonlijke beschermingsmiddelen. Een ruime keuze aan gekleurde en getinte veiligheidsbrillen met verschillende lenscoatings, sommige met afneembare pakking en bandopties waarmee u de veiligheidsbril kunt configureren voor uw toepassing - het is de stijl die u wilt met de prestaties die u nodig hebt.

3M veiligheidsbrillen
Prestaties. Stijl. Comfort.

Er is veel variatie om uit te kiezen in de 3M Oogbescherming, allemaal met het comfort, de veiligheid en de stijl die uw personeel vraagt.

Download productoverzicht (PDF, 9.5 MB)
drie werknemers die verschillende soorten veiligheidsbrillen van 3M dragen
Wat voor soort oogbescherming heb ik nodig?
  • De veiligheidsbrillen van 3M zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen stoten en bieden een brede waaier aan lenscoatings, kleuren en pasvormen voor uiteenlopende werkzaamheden en bedrijfstakken.

  • De veiligheidsbrillen van 3M zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen stoten of spatten en zijn voorzien van een 3M™ Scotchgard™ Protector anticondenscoating die beter bestand is tegen beslaan en schuren dan traditionele anticondensbrillen.


Leer waarom oogbeschermingkenmerken en -pasvorm belangrijk zijn

  • Met meer dan 12 lenskleuren om schittering te helpen verminderen en het visuele contrast te helpen verbeteren, kiest u de lens die bij uw veiligheidsbehoeften past.

  • Kies uit verschillende coatings: Anti-kras(+), anti-kras/anti-condens of 3M™ Scotchgard™ Protector anticondenscoating die langer bestand is tegen beslaan dan traditionele anticondenscoating en dat tot 25 wasbeurten met water.

3M™ SecureFit™ brillenplatform
Vraag een gratis sample aan.

Wanneer comfort de hele dag door een must is, hoeft u niet verder te kijken dan dit innovatieve 3M™ SecureFit™ brillenplatform dat comfortabele drukvereffening biedt door de veren te laten buigen en zich aan te passen aan de grootte en vorm van het hoofd van de drager.

Vraag uw demonstratie-exemplaar aan

Meer hulp nodig?