1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurborstels
 5. Borstels en borstelschijven
 6. Scotch-Brite™ Radial Bristle Brush BB-ZB met Adapter

Scotch-Brite™ Radial Bristle Brush BB-ZB met Adapter

16  Products
 • Gegoten borstelharen die gevuld zijn met schuurmateriaal zijn effectiever dan draadborstels voor finishen, polijsten en afbramen
 • De 3M™ Keramische slijpkorrel geeft een superieure finish gedurende de hele levensduur van de schijf
 • Reinigt met minimale druk
 • Flexibele borstelharen voor een gelijkmatige finish op groeven, patronen en andere moeilijk te bereiken plekken
 Meer...
Alle details tonen
Totale breedte (metrisch)
Overall_Width_Metric
Totale diameter (metrisch)
Overall_Diameter_Metric
Korrel
Grit
Micron-gradatie
Micron_Grade
16 Zie alle producten 
 Totale breedte (metrisch), Totale diameter (metrisch), Korrel  Micron-gradatie
Alle modellen
Sluiten
Specificaties
Bevestigingswijze
Asgat
Diameter asgat (metrisch)
25,4 mm, 31,75 mm
Kleinste verpakbare eenheid
Stuk
Korrel
120, 220, 36, 400, 50, 80, P120, P220, P80
Maximumsnelheid
6000 rpm
Micron-gradatie
1 μm, 6 μm
Mogelijkheden
Assemblage
Productsleutel
BB-ZB
Productvorm
Borstel
Schuurmateriaal
Keramisch
Sectoren
Aeronautica, Industrie algemeen, Vaartuigen, Metaalbewerking, Transport en zwaar materieel
Subsectoren
Metaalproductie
Toepassing
Finishen
Totale breedte (metrisch)
11,113 mm, 12,7 mm, 25,4 mm
Totale diameter (metrisch)
152,4 mm, 193,675 mm, 203,2 mm
Verpakkingseenheid
1, 2, 5
Voor gebruik met
Handmatige backstand
Details
 • Gegoten borstelharen die gevuld zijn met schuurmateriaal zijn effectiever dan draadborstels voor finishen, polijsten en afbramen
 • De 3M™ Keramische slijpkorrel geeft een superieure finish gedurende de hele levensduur van de schijf
 • Reinigt met minimale druk
 • Flexibele borstelharen voor een gelijkmatige finish op groeven, patronen en andere moeilijk te bereiken plekken
 • Zonder draadvezels voor extra veiligheid
 • Zonder draadvezels voor extra veiligheid

Gebruik de Scotch Brite™ Radial Bristle Borstel voor het verwijderen van verf, vlekken, lijm, lasbrandplekken, roest, zware oxides en oppervlakverontreiniging van diverse metalen. De borstels gebruiken onze eigen combinatie van 3M™ Keramische slijpkorrels met aluminiumoxide en gegoten, flexibele maar stevige borstelharen die meer oppervlaktecontact geven dan draadborstels. We hebben ze speciaal ontworpen om langer mee te gaan dan andere schuurschijven. Het schuurmateriaal houdt een consistente werking tijdens de hele levensduur van het product. Het werkt goed op aluminium, messing, brons, koolstofstaal, gietijzer, roestvast staal en meer. Keramische slijpkorrels bestaan uit een keramisch mineraal dat wordt gemaakt volgens een bedrijfseigen proces van 3M waarmee de hardheid en slijtvastheid van de korrel wordt vergroot. Scotch Brite borstelschijven zijn gemaakt met aluminiumoxide gemengd met keramische slijpkorrels, wat een van de hardste, langst meegaande mineralen op de markt oplevert. Ideaal voor zware materiaalafname. Keramische slijpkorrels zijn speciaal ontwikkeld om snel te slijpen en voor toepassingen bij zeer hoge temperaturen en spanning. Keramische slijpkorrels overtreffen schuurmaterialen op basis van aluminiumoxide wat snijwerking en duurzaamheid betreft. Het materiaal kan worden gebruikt voor industrieel slijpen en finishen. Scotch Brite industrieel schuurmateriaal omvat unieke oppervlaktebewerkingsproducten waarbij de schuurmineralen zijn verwerkt in non-woven nylon of synthetische vezels. Door de combinatie van schuurmateriaal met vezels ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de gehele levensduur van het product. Het materiaal met een open webstructuur blijft koel tijdens gebruik en is volloopbestendig. Daardoor raken de vezels minder snel verstopt en blijven de schuurmineralen hoog presteren.

De Scotch-Brite™ Radial Bristle Borstel gebruikt onze eigen combinatie van 3M™ Keramische slijpkorrel op basis van aluminiumoxide en gegoten, flexibele maar stevige borstelharen die meer oppervlaktecontact geven dan draadborstels. Deze borstels blijven schuren gedurende hun volledige levensduur.

Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.