3M™ Scotch-Weld™ Geurarme Acrylaatlijm DP8810NS

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Verwerkingstijd van 10 minuten en structurele sterkte in 38 minuten

Geurarm en niet-brandbaar, voor een veiligere werkomgeving dan gebruikelijk met acrylaatlijmen

Duurzame hechting met een uitstekende afschuif- en afpelsterkte en een hoge schokweerstand

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Verwerkingstijd van 10 minuten en structurele sterkte in 38 minuten
  • Geurarm en niet-brandbaar, voor een veiligere werkomgeving dan gebruikelijk met acrylaatlijmen
  • Duurzame hechting met een uitstekende afschuif- en afpelsterkte en een hoge schokweerstand
  • Lijmt lastige oppervlakken zoals poedergecoate oppervlakken en de meeste kunststoffen
  • 18 maanden houdbaar bij kamertemperatuur, wat het voorraadbeheer vereenvoudigt
  • Met afstandrillen om de dikte van de hechtlijn te regelen zodat er niet te veel lijm tegelijk wordt uitgeknepen

3M™ Scotch-Weld™ DP8810NS Geurarme acrylaatlijm is onze geurarme, niet-uitlopende, heavy-duty, tweecomponenten acrylaatlijm. Deze lijm is de ideale keuze voor tal van industriële en commerciële toepassingen omdat deze tweemaal zo snel zijn structurele sterkte bereikt als de meeste andere vergelijkbare acrylaatlijmen met een vergelijkbare opentijd.

Wanneer u lijm in een Duo-Pak (DP) gebruikt, kunt u 3M doseerapparatuur overwegen als een handig hulpmiddel om nauwkeurig lijm af te meten, te mengen en te doseren. Loopt niet uit en heeft een uitstekende schokweerstand Veiliger, sneller en efficiënter werken: dit zijn slechts enkele voordelen van onze 3M™ Scotch-Weld™ Geurarme acryllijm DP8810NS. Met een mengverhouding van 10:1 en een verwerkingstijd van 10 minuten hebt u voldoende tijd om de ondergrond goed te positioneren alvorens de delen aan elkaar hechten. Na volledige uitharding in net iets minder dan 38 minuten bereikt deze lijm een afschuifsterkte bij overlap van 7 MPa (1000 psi). Dat is twee keer zo snel als bij vergelijkbare lijmen, waardoor de doorvoer en productiviteit toenemen. Bovendien biedt deze lijm uitstekende pel- en schokprestaties. Aanbevolen toepassingen Metaalbewerking zoals HVAC, witgoed, sportmaterialen en speciale voertuigen Productie van bewegwijzering, zoals het bevestigen van panelen op een frame, bevestiging van sierelementen of letters en assemblage van frames Hechten van kunststoffen, composieten en poedercoating op metaal Wordt meestal gebruikt voor grotere delen wanneer assemblage meer opentijd vraagt Heeft een verwerkingstijd van 10 minuten en bereikt zijn structurele sterkte in 38 minuten Doordat 3M™ Scotch-Weld™ Geurarme acryllijm DP8810NS geurarm en niet brandbaar is, draagt het bij tot een veiligere werkomgeving dan met gebruikelijke acryllijmen. Daarnaast loopt de lijm niet uit, zodat de lijm exact op de gewenste plaats wordt aangebracht en niet verschuift tijdens het aanbrengen of aandrukken. Bovendien maakt de houdbaarheid van het product van 18 maanden bij kamertemperatuur uw voorraadbeheer eenvoudiger. Makkelijk lijmen met acryl Acryllijmen, waarnaar vaak wordt verwezen als epoxylijmen, zijn tweecomponentenlijmen die uitstekende hechtsterkte en duurzaamheid bieden, hoewel de hechting in sommige gevallen iets lager kan zijn dan bij traditionele tweecomponenten epoxylijmen. Acryllijmen hebben echter verschillende eigenschappen waardoor ze makkelijker in gebruik zijn, bijvoorbeeld door een veel kortere uithardingstijd, een hogere tolerantie voor vettige of niet-voorbereide hechtoppervlakken en de mogelijkheid om tal van verschillende materialen te lijmen, waaronder vrijwel alle kunststoffen.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen