3M™ Scotch-Weld™ Geurarme Acrylaatlijm DP8805NS

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Duurzame verbinding met hoge afschuifsterkte en impactresistentie.

Geurarm en niet ontvlambaar

Geschikt voor moeilijke substraten zoals poederlakken en lichte olievervuiling

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Duurzame verbinding met hoge afschuifsterkte en impactresistentie
  • Geurarm en niet ontvlambaar
  • Geschikt voor moeilijke substraten zoals poederlakken en lichte olievervuiling
  • Bindt moeilijke oppervlakken zoals poedercoats en de meeste kunststoffen
  • Houdbaarheid bij kamertemperatuur van 18 maanden vereenvoudigt voorraadbeheer

3M™ Scotch-Weld™ Structurele Lijm 8805NS is onze stanaard, vertaaide 2-componenten acrylaatlijm met lage geur en anti-druip eigenschap. Deze lijm is een ideale keuze voor vele industriële toepassingen. Hij hardt twee maal zo snel uit als de meest gangbare 2K acrylaatlijmen met een vergelijkbare open tijd.

3M™ Scotch-Weld™Structurele Lijm 8805NS is een vertaaide 2-componenten acrylaatlijm met lage geur heeft een 1:10 mengverhouding en een 3-5 minuten opentijd om het werkstuk te positioneren. Binnen de 10 minuten wordt reeds een behoorlijke afschuifsterkte behaald, dubbel zo snel als de meeste 2K acrylaatlijmen. Deze lijm heeft ook een hoge pelsterkte, een goede impactresistentie en is niet brandbaar. De anti-druip eigenschap van deze lijm zorgt ervoor dat de lijm exact blijft waar u hem aanbrengt en niet zal wegvloeien. 2K acryaatlijmen hebben een grote verbindingssterkte en duurzaamheid. Hoewel die lager zijn dan bij epoxy-lijmen, zijn acrylaatlijmen eenvoudiger in het gebruik, harden ze sneller uit, zijn schokbestendiger, hebben ze een hoger tolerantie voor olie-achtige of onvoorbereidde substraten en kunnen ze een grotere variëteit aan substraten verbinden, waaronder bijna alle plastics. De nieuwste acrylaatlijmen zijn stabiel bij kamertemperatuur en zijn lang houdbaar.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen