3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP110, Grijs, 48.5 ml

  • 3M ID 7100200487

Flexibele lijm die zelfs bij trillingen en schokken een sterke, permanente hechting biedt

Behoudt een hoge afschuif- en afpelsterkte

Flexibel na uitharden, waardoor het een goede keuze is voor het lijmen van meerdere materialen

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Flexibele lijm die zelfs bij trillingen en schokken een sterke, permanente hechting biedt
  • Behoudt een hoge afschuif- en afpelsterkte
  • Flexibel na uitharden, waardoor het een goede keuze is voor het lijmen van meerdere materialen
  • Verwerkingstijd van 10 minuten en op verwerkingssterkte binnen ongeveer 20 minuten bij kamertemperatuur
  • Veelzijdig hechtmiddel voor metalen, kunststoffen, beton, hout en composieten

3M™ Scotch-Weld Epoxylijm DP110 Grijs is een flexibele, snel uithardende tweecomponenten-epoxylijm die geschikt is voor uiteenlopende ondergronden, waaronder metalen, keramiek, beton, composieten, hout en vele kunststoffen.

Wanneer u lijm in een Duo-Pak (DP) gebruikt, kunt u 3M doseerapparatuur overwegen als een handig hulpmiddel om nauwkeurig lijm af te meten, te mengen en te doseren. Biedt een sterke, permanente hechting, zelfs bij trillingen en schokken 3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP110 Grijs is een veelzijdig product dat geschikt is voor uiteenlopende ondergronden, waaronder metalen, beton, composieten, keramiek, vele kunststoffen en hout. De lage viscositeit zorgt ervoor dat het product gemakkelijk kan worden aangebracht en zelfegaliserend werkt, en maakt het in hoge mate geschikt voor afronden en ingieten. De lijm combineert een hoge afschuifsterkte en goede pel- en schokprestaties met een goede flexibiliteit, waardoor de lijm ideaal is voor uiteenlopende toepassingen in de transportbranche, speciale voertuigen, algemene industriële toepassingen, de sportmaterialenbranche, de bouw en de consumentengoederenbranche. Aanbevolen toepassingen Algemene bevestigingstoepassingen in verschillende branches Vervanging van 5-minutenepoxylijm voor betere prestaties en meer positioneringstijd Bereikt verwerkingssterkte binnen ongeveer 20 minuten De mengverhouding van 3M™ Scotch-Weld ™ Epoxylijm DP110 Grijs is 1:1, voor een snelle, nauwkeurige dosering, en met een verwerkingstijd van 10 minuten is een bepaalde mate van herpositionering mogelijk om te zorgen dat projecten op schema blijven. De lijm bereikt binnen ongeveer 20 minuten de verwerkingssterkte en is volledig uitgehard binnen 48 uur (bij 22 °C/72 °F). Inzicht in epoxylijmen Epoxylijmen, inclusief 5-minutenepoxylijm, maken deel uit van de lijmklasse die 'Structurele Lijmen' wordt genoemd en die daarnaast polyurethaan-, acrylaat-, cyanoacrylaat- en andere lijmen omvat. Epoxylijmen worden samengesteld als vloeibare reactieve polymeren die een chemische reactie aangaan wanneer ze worden gemengd. Vervolgens harden ze uit tot een vast kunststofmateriaal. Zodra de twee componenten zijn gemengd in de opgegeven verhouding, begint het uithardingsproces waarbij u een beperkte verwerkingstijd hebt waarin de lijm kan worden aangebracht en de twee oppervlakken in de gewenste positie moeten worden gebracht. De verwerkingstijd varieert van enkele minuten tot enkele uren. Deze structurele lijmen bieden een hoge afschuif- en afpelsterkte, afhankelijk van de formule

Voorgestelde toepassingen
  • Verlijmen van metaal, keramiek, hout en vele kunststoffen
  • Verlijmen van ongelijksoortige materialen
  • Algemene bevestigingstoepassingen in uiteenlopende sectoren

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Vergelijkbare producten

Formaat verpakking (metrisch) 48.5 ml
Merken Scotch-Weld™
Sectoren Bewegwijzering en reclameborden, Houtbewerking, Metaalbewerking, Speciale voertuigen
Toepassing Impactbestendig
Type Oppervlak Gepoedercoat, Glad, Painted, Unpainted